web analytics

Beste MAC Cosmetics lipsticks

De lipsticks van MAC Cosmetics zijn alom bekend en dat is geheel terecht. Ze zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd, blijven lang zitten en zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende kleuren. Hierdoor kan het soms wel wat lastig zijn om het juiste kleurtje uit te kiezen, juist doordat er zoveel keuze is.

Daarom zet ik in dit artikel de beste MAC Cosmetics lipsticks op een rijtje. Deze MAC lipsticks moet je zeker op je wishlist zitten!

MAC Ruby Woo (te koop bij Douglas NL en Douglas BE)

Ruby Woo is dé #1 lipstick onder de rode lipsticks en is daardoor ook de bestverkochte MAC Cosmetics lipsticks. Ruby Woo is mat qua finish, blijft zeer goed zitten en geeft de meest chique rode look aan de lippen. Wie op zoek is naar de ideale langhoudende lipstick voor een romantische date zet Ruby Woo dus maar beter op z’n wishlist.

MAC Twig (te koop bij Douglas NL en Douglas BE)

Een andere populaire lipstick van MAC Cosmetics. Twig is dé ideale nudekleur die eigenlijk bij iedere huidskleur past. Als je wat lichter bent is het een donkere roze tint, als je wat donkerder bent is het de perfecte ‘my lips but better’ kleur. Ik schreef eerder al een review over MAC Twig, hier kun je zien hoe de lipstick bij mij staat.

MAC Velvet Teddy (te koop bij Douglas NL en Douglas BE)

Wie vrij licht is en op zoek is naar een échte nudetint moet zeker eens een kijkje nemen bij Velvet Teddy. Indertijd vooral populair geworden dankzij Kylie Jenner en sindsdien een echte must-have lipstick.

Velvet Teddy is een matte lipstick die zeer goed blijft zitten maar de lippen niet uitdroogt. Je kan hem ook mooi combineren met een glanzende lipgloss.

MAC Chili (te koop bij Douglas NL en Douglas BE)

Wie op zoek is naar een rode lipstick maar niets té dramatisch wilt zal vast en zeker blij worden van MAC Chili. Chili is ook een matte lipstick met een uitstekende houdbaarheid. De kleur kun je het best ‘baksteenrood’ noemen aangezien het de ideale mix is tussen bruin en rood.

Niet te opvallend maar ook zeker niet te subtiel oftewel de perfecte instapkleur als je begint met rode lipsticks.

MAC Angel (te koop bij Lookfantastic)

Ook de roze lipsticks mogen natuurlijk niet overgeslagen worden! MAC Angel is hier dan ook het perfecte voorbeeld van. Deze mix tussen nude en roze is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een speelse roze tint maar ook niet meteen voor een typisch Barbie-roze kleur willen gaan.

Angel is subtiel genoeg om dagdagelijks te dragen maar kan ook zeer goed gecombineerd worden voor een avondlook. Hij heeft een Frost-finish en geeft daardoor ook nog eens een mooie glans aan de lippen.

MAC Vegas Volt (te koop bij Douglas NL en Douglas BE)

Vegas Volt is dé beste MAC Cosmetics lipstick voor wie op zoek is naar een va-va-voom lipstick. Het is een warkleurige medium-toned koraalkleur die bij werkelijk iedere huidskleur mooi staat, al komt de kleur vooral goed tot zijn recht bij de donkerdere huidtypes. Perfect voor de lente en de zomer, met deze MAC lipstick ga je zeker knallen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?