web analytics

Beste make-up bij de drogist

Tegenwoordig vind je heel wat fijne make-up bij de drogisterij die helemaal niet onder hoeft te doen voor de duurdere tegenhangers. De laatste jaren is de kwaliteit van de betaalbare make-up zo sterk omhoog gegaan!

Ook zijn er zoveel nieuwe producten gelanceerd dat het soms misschien wel lastig is om te kiezen. Daarom laat ik in dit artikel de beste make-up bij de drogist zien!

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer (hier te koop)

De producten bij de drogisterij zijn vaak van geweldige kwaliteit maar de kleurkeuze is soms niet al te denderend. Vaak vind je geen geschikte tint als je zeer licht of donker bent van huid.

Gelukkig komen er steeds meer merken met een grotere kleurkeuze op de proppen. Zo vind je bij de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer wel een aantal tinten die zeer licht en zeer donker uitvallen.

Daarnaast geeft deze concealer ook een fantastische dekking zonder cakey te worden. Hij is perfect om aan te brengen rond puistjes of om roodheden te bedekken. Hij camoufleert vrijwel alles perfect!

Revolution Blush palettes (hier te koop)

Als je nog niet zo’n grote collectie hebt en je wilt lekker veel blushes aanschaffen zonder veel geld te spenderen, dan moet je bij Makeup Revolution zijn!

Ze hebben een aantal fijne blush palettes in hun assortiment die helemaal niet veel geld kosten. De blushes hebben een goede pigmentatie, voelen zacht aan op de huid en blijven lang zitten.

L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks (hier te koop)

Mijn favoriete liquid lipsticks komen niet van bij de Sephora maar juist van bij de drogist! De L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks zijn de meest comfortabele liquid lipsticks op de markt.

Ze geven lekker veel kleur af, brengen makkelijk aan én ze drogen de lippen totaal niet uit. Een heel verschil met de klassieke liquid lipstick die je lippen als bakstenen aan laat voelen.

Maybelline Instant Age Rewind concealer (hier te koop)

Ik kan geen lijst van beste make-up bij de drogist maken zonder de Maybelline Age Rewind concealer te vernoemen. Dit is een van de bestverkochte concealers ter wereld en een absolute cultklassieker!

De Age Rewind concealer wordt voornamelijk gebruikt onder de ogen. Hij smeert lekker makkelijk uit, heeft een oplichtend effect en camoufleert donkere kringen perfect. Hij accentueert de droge lijntjes rondom de ogen niet maar zorgt juist voor een wakkere en frisse blik.

Essence 24ever Ink Liner (hier te koop)

Als je op zoek bent naar een betaalbare eyeliner die lekker zwart is, makkelijk aan te brengen is en ook nog eens goed blijft zitten: de Essence 24ever Ink Liner.

Deze eyeliner is zo ontzettend goedkoop maar dat merk je er écht niet aan. Het is geen hardnekkige waterproof eyeliner maar een gewone normale dag op school of op het werk overleeft hij zeker.

Het stiftje van deze eyeliner is ook makkelijk in gebruik waardoor ik hem ook zeker zou kunnen aanraden aan beginners.

Zo zie je maar, je hoeft echt niet veel geld te spenderen om kwalitatief fijne make-up te scoren. En het leukste: tegenwoordig kun je alles ook gewoon online kopen dus je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit!

Als je nog op zoek bent naar wat nieuwe make-up tegen een fijne prijs: probeer deze producten dan zeker eens!

Heb jij al een van deze producten geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?