web analytics

Beste make-up bij ICI PARIS XL

Het aanbod bij ICI PARIS XL is natuurlijk al ontzettend groot en wordt zelfs nog steeds groter. Ook verkopen ze vaak producten waar toch wel een serieus prijskaartje aan vasthangt. Hierdoor wordt het al snel lastig om te zien welke producten je geld écht wel waard zijn.

Daarom leek het me wel handig om een overzicht te maken van de beste make-up bij ICI PARIS XL. Deze producten bestaan al een tijdje en hebben echt al wel bewezen dat ze iedere eurocent waard zijn.

Moest je je dus een beetje overweldigd voelen door het make-up assortiment bij de ICI PARIS, dan moet je dit overzichtje zeker eens bekijken.

Benefit High Beam highlighter (hier te koop)

Deze vloeibare highlighter is een absolute must in je make-up collectie want je kunt er zoveel verschillende dingen mee doen.

Allereerst kun je de High Beam gebruiken als iedere andere standaard highlighter: op je jukbeenderen, op je cupidoboog of op je neusbrug om al je goede features extra in de kijker te zetten.

Echter heeft een vloeibare highlighter nog een ander voordeel en dat is dat je deze ook heel mooi kunt mixen met andere producten. Zo kun je hem doorheen je dagcrème heen mixen om een glowy primer te creëren of je kunt hem zelfs door je foundation mixen.

Ook kun je deze highlighter heel mooi gebruiken op je decolleté, sleutelbeen of schouders als je een open topje of jurkje draagt.

Dior Diorshow Waterproof mascara (hier te koop)

De Diorshow mascara van Dior is zeker geen goedkoop product maar is een reden waarom dit nog steeds een bestseller is.

Deze mascara zorgt voor ontzettend lange wimpers (met een valse wimper effect), geeft veel krul aan de wimpers en houdt je wimpers ook de hele dag mooi omhoog terwijl je bij andere mascara’s vaak merkt dat je wimpers toch naar beneden zakken doorheen de dag.

Deze waterproof versie blijft ook nog eens extra goed zitten en voelt niet zo dik of plakkerig aan als de meeste andere waterproof mascara’s.

Morphe x Jaclyn Hill oogschaduw palette (hier te koop)

Het Morphe x Jaclyn Hill oogschaduw palette was bij zijn release ontzettend populair, voornamelijk vanwege het fijne prijskaartje.

Dit palette bevat maar liefst 35 verschillende hooggepigmenteerde oogschaduwkleuren en de kleuren variëren van zeer rustig en neutraal tot lekker fel en opvallend. Met dit palette kun je werkelijk alle kanten uit.

Het is dan ook een veelzijdig palette dat voor iedereen geschikt is. Beginners die nog niet zo’n grote collectie hebben of doorwinterde beautyjunkies die op zoek zijn naar kwalitatief goede make-up, iedereen wordt blij van dit palette. Zelfs visagisten zweren er bij!

Hudabeauty Fauxfilter Luminous Matte foundation (hier te koop)

Deze foundation heeft alles wat je maar van een foundation kunt verwachten. Hij is waterproof, transferproof en zweetproof waardoor hij zelfs in de meest benarde omstandigheden goed blijft zitten op de huid.

Hij geeft een volledige dekking maar oogt wel nog steeds heel erg naturel op de huid waardoor je zeker geen maskereffect krijgt.

Chanel Soleil Tan crème bronzer (hier te koop)

De Soleil Tan bronzer van Chanel is niet voor niks dé populairste bronzer ter wereld. Deze crème bronzer geeft de perfecte gebronsde teint aan iedere huid zonder geel of oranje te zijn. Hij geeft geen vlekken of strepen maar is juist heel erg gebruiksvriendelijk en kan zelfs heel makkelijk door beginners gebruikt worden.

Vanwege de crèmeformule blijft hij ook nog eens heel goed zitten, zelfs tijdens de warme zomermaanden.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?