Beste make-up ontdekkingen 2018

Het afgelopen jaar heb ik weer een hele hoop nieuwe producten getest en ontdekt. Een deel daarvan was echt geweldig, een ander deel niet zo geweldig. Aangezien ik sterk geloof in positiviteit wil ik vandaag de beste make-up ontdekkingen van 2018 eens in de verf zetten. Welke (nieuwe) producten hebben me aangenaam weten verrassen? Je leest het hier!

Urban Decay Born To Run

Urban Decay Born To Run palette

Dat ik groot fan ben van de Urban Decay oogschaduw palettes, dat weten jullie al wel. Naked, Electric, Full Spectrum, … Ik had er al een hele hoop in mijn stash zitten en dit jaar kwam het Urban Decay Born To Run palette daar nog bij.

Dit palette is ideaal om mee op reis te nemen en bevat een heleboel prachtige kleuren. Gaande van mat tot shimmery, neutraal tot felgekleurd, … Je kunt hier zoveel verschillende kanten mee uit! De kwaliteit is ook weer geweldig, zoals we van Urban Decay gewend zijn. Daardoor was het echt een grote favoriet van 2018 die ik met veel plezier gebruikt heb!

Smashbox Superfan mascara

De Yves Rocher Sexy Pulp mascara is eindelijk van zijn troon gestoten! Jarenlang heb ik deze mascara gebruikt, tot deze Smashbox Superfan mascara op mijn pad kwam. Deze mascara geeft me zowaar nog meer volume en ook ietwat meer lengte. Hij is helaas wel een stukje prijziger dus ik wissel de twee met elkaar af. Toch was deze mascara echt een fijne ontdekking in 2018!

I Heart Makeup Death by Chocolate

I Heart Makeup Death by Chocolate palette

Natuurlijk mogen de budgettoppers ook niet ontbreken in deze lijst! Bovenop het Born to Run palette van Urban Decay heb ik nog een nieuw favoriet paletje ontdekt en dat is de Death by Chocolate. Op neutrale dagen waarop ik niet teveel opvallende make-up wil gebruiken ga ik steevast voor deze. Fijne kwaliteit, goede pigmentatie én ook nog eens lekker betaalbaar.

In dit palette vind je trouwens ook een matte highlighter terug. Ik ben redelijk licht van huid dus ik gebruik deze kleur gewoon als all over oogschaduw om mijn oogschaduwbasis mee te setten. De pan hiervan is trouwens ook lekker groot dus ik kan hier nog wel even mee vooruit!

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Deze primer kocht ik bij Sephora in Orlando in januari 2018. Sindsdien kan ik er écht niet meer zonder! Mijn huid is extreem droog en foundation kruipt altijd in de droge velletjes en in mijn poriën. Met deze primer heb ik daar veel minder last van en mijn make-up oxideert ook veel minder. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe moeten kopen omdat ik deze primer iedere keer gebruik als ik me opmaak. Ik kan hier echt niet meer zonder dus dit is voor mij de #1 ontdekking van 2018!

Dit waren dus een aantal van mijn favoriete ontdekkingen van dit jaar. Het zijn er op zich niet zoveel maar het zijn wel producten die al langer meegaan in mijn everyday stash en die ik nog steeds zeer frequent gebruik. Ook in 2019 zal ik deze producten waarschijnlijk met veel liefde blijven gebruiken!

Welke producten heb jij ontdekt in 2018?

Share:

2 Comments

  1. December 19, 2018 / 9:34 am

    oh dat Urban palette vind ik voor iedere gelegenheid een topper!

  2. January 6, 2019 / 2:21 pm

    Wat een mooie producten heb je ontdekt het afgelopen jaar. Dat palette van Urban Decay vind ik zo mooi. De primer creme van First Aid Beauty lijkt me ook heel erg fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?