web analytics

Beste make-up removers (waterproof + gevoelige huid)

De beste make-up removers zijn in mijn ogen producten die alle make-up snel, efficiënt en probleemloos verwijderen. Ze halen je make-up meteen weg zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

Doorheen de jaren heb ik heel wat goede make-up removers ontdekt en dit in verschillende vormen.

Of je nu eerder fan bent van een olie, een lotion of een smeltende cleansing balm: tussen deze vier make-up removers vind je vast wel een geschikt product voor jou!

DHC Deep Cleansing Oil (hier te koop)

Als je op zoek bent naar de beste make-up remover om snel make-up te verwijderen, zoek dan niet langer. De DHC Deep Cleansing Oil is een van de meest efficiënte producten op de markt.

Hij haalt je make-up bijna meteen weg en binnen de vijf minuten zie je niets meer terug van (waterproof) oogmake-up of gezichtsmake-up.

Je hebt geen wattenschijfjes nodig, enkel lauw water en een washandje of doekje volstaan om alles netjes te verwijderen.

Na het verwijderen van je make-up blijft er ook geen irritant olielaagje achter, je kunt gewoon meteen verder met je gelaatsverzorging.

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm (hier te koop)

De Moringa Cleansing Balm is een zeer uniek product. Het is een plantaardige reinigende balsem die alle sporen van make-up verwijdert maar dit op een zeer milde en zachte manier doet.

Het product is vast maar begint te smelten wanneer het in aanraking komt met de lichaamswarmte van je handen.

Hierdoor lost het product op in een zachte olie waardoor je het makkelijk kunt verdelen over de huid. Door de olieachtige textuur smelt je make-up als het ware weg.

Moest je snel last hebben van een droge huid of op zoek zijn naar de beste make-up remover voor de winter: zet de Moringa Cleansing Balm dan al maar op je lijstje!

Clinique Take The Day Off (hier te koop)

De Clinique Take The Day Off is zeker weten een van de beste make-up removers op de markt. Binnen de parfumerie is het dan ook een van de meest verkochte producten.

Dit product is dan ook dé beste make-up remover als het aankomt op waterproof make-up. Hij is ideaal om waterproof mascara snel mee te verwijderen. Dit doet hij dan ook zonder je wimpers te beschadigen of uit te trekken.

Daarnaast is deze lotion ook ideaal om (liquid) lipstick snel en pijnloos te verwijderen.

Meer weten? Ik schreef eerder in 2017 al een Clinique Take The Day Off review!

GLOV Makeup Remover handschoen (hier te koop)

Als je op zoek bent naar een low waste alternatief is de GLOV het ideale product voor jou. Dit handige washandje haalt je make-up snel en efficiënt weg zonder extra product te gebruiken.

Hierdoor is het makkelijk mee te nemen én doordat je geen vloeistoffen moet gebruiken is het ook perfect om mee te nemen in je handbagage op het vliegtuig.

Eens je je make-up verwijderd hebt was je het doekje wat uit of je gooit het gewoon samen met je kleding in de wasmachine. Snel, makkelijk én zonder extra afval.

Meer weten? Ik schreef eerder al een aantal artikels over de GLOV Makeup Remover én de GLOV Moon Pads.

Wie dus nog op zoek is naar een snelle, fijne make-up remover zit bij deze producten zeker aan het juiste adres. Of je nu van een klassieke lotion houdt of eerder van een voedende olie die alles snel verwijderd!

Je kunt ook altijd meerdere producten in huis halen en kijken naar de behoeftes van je huid. Op droge momenten kies ik liever voor een olie of cleansing balm maar als ik bv. alleen oogmake-up draag kies ik sneller voor de Clinique lotion.

Je mag er in ieder geval zeker van zijn dat je make-up lekker snel verdwijnt met deze producten. Zo kun je meteen je bed inkruipen! ūüėČ

Hoe haal jij je make-up weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. September 20, 2020 / 10:13 am

    Wat een fijn lijstje! ūüôā

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?