web analytics

De beste maskers voor een onzuivere huid

We hebben allemaal wel eens last van een onzuivere huid. Een glanzende T-zone, ontstoken puistjes of hardnekkige mee-eters, ze zijn ons allemaal wel bekend.

Gelukkig zijn er de laatste tijd een heleboel fijne maskers op de markt die de onzuivere huid aanpakken zonder de huid te irriteren.

In dit artikel laat ik de aller beste maskers voor een onzuivere huid zien. Met deze maskers kun je de huid goed diep reinigen maar tegelijkertijd ook voldoende verzorgen. Kijk je mee?

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Een ontzettend populair moddermaskertje is het Ultramoor Mud Mask van Omorovicza. Iets luxer dan de meeste moddermaskers maar dat merk je dan ook in gebruik.

Dit masker stript echt alle onzuiverheden weg van je huid maar doet dit op een zeer milde manier. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je huid nadien te droog of te trekkerig aan zal voelen. Na gebruik voelt je huid eerder zacht aan door alle goede, luxe ingrediënten die in dit product verwerkt zitten.

Misschien redelijk prijzig in de aankoop maar zeker de moeite waard om in huis te halen voor momenten waarop je huid écht even geen zin heeft om mee te werken.

Het Omorovicza Ultramoor Mud Mask kost € 81,45 voor 50 ml en is verkrijgbaar via LookFantastic Nederland

Talika Bubble Mask Bio-Detox

Ben je op zoek naar een snelle oplossing die je huid niet alleen zuivert maar ook ontgift? Dan is dit Talika Bubble Mask Bio-Detox misschien wel de goede oplossing voor je onzuivere huid!

Dit masker bevat actieve kool afkomstig uit bamboe en probiotica, twee ingrediënten die de huid een speciale detox gaan geven waardoor de huid nadien weer gaat stralen. De huid wordt dus niet alleen van buitenuit maar ook van binnenuit mooier én beter.

Het Talika Bubble Mask Bio-Detox masker kost € 9,45 en is verkrijgbaar via LookFantastic Nederland

Garnier SkinActive Pure Charcoal Black Tissue Gezichtsmasker

Een goed budgetproof masker voor de onzuivere huid is het Garnier SkinActive Pure Charcoal Black Tissue gezichtsmasker. Dit sheet maskertje bevat houtskool en wordt versterkt door een formule met een zwart actief bestanddeel (zwarte algen), LHA, een zuiverend bestanddeel en hydraterend hyaluronzuur.

In amper 15 minuten wordt de huid gezuiverd en gehydrateerd. Ook de poriën worden minder zichtbaar en de huidtextuur oogt gladder na gebruik.

Het maskertje kost nog geen 5 euro en is zijn geld meer dan waard als je je huid tussendoor eens goed wilt zuiveren zonder al teveel geld te moeten spenderen.

Het Garnier Pure Charcoal Sheetmask is o.a. verkrijgbaar via Bol.com.

Voor ieder budget en voor ieder huidprobleem is er dus wel een geschikt maskertje op de markt. Of je nu graag smeert of liever voor een sheet mask gaat, er zijn genoeg oplossingen om van je hardnekkige onzuiverheden af te raken en om je huid tegelijkertijd voldoende te verzorgen.

Heb jij al een van deze maskers geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?