web analytics

Beste oogschaduw onder 10 euro

Goede oogschaduw hoeft tegenwoordig écht niet meer duur te zijn, zelfs in het budgetsegment vind je heel wat mooie goedkope oogschaduw terug die ook nog eens goed is qua kwaliteit.

De oogschaduw die ik in dit artikel laat zien heeft een goede pigmentatie, geeft een opvallende kleur af en laat zich ook nog eens makkelijk blenden. Je merkt eigenlijk bijna geen verschil met duurdere merken!

Dit is de aller beste oogschaduw onder 10 euro:

e.l.f. Cosmetics Bits-Size Eyeshadow Palette – € 4,00 (te koop bij Douglas BE en Douglas NL)

Wat mij betreft zeker een van de betere oogschaduw palettes onder de 10 euro. Je krijgt maar liefst 4 hooggepigmenteerde kleuren met veel glans en dat voor slechts 4 euro!

Er zijn tal van verschillende doosjes verkrijgbaar, van zeer neutraal bruin tot opvallend blauw of groen. Dankzij het handige formaat zijn ze ook heel erg fijn om mee te nemen op reis.

 

Essence Mini Eyeshadow – € 4,95 (te koop bij Boozyshop)

De Mini Eyeshadow palettes van Essence bestaan nog niet zo heel erg lang maar hebben nu al de harten van menig beautyfan veroverd.

De palettes bevatten zes verschillende oogschaduwtinten, variërend tussen mat en glanzend. Ze hebben een goede pigmentatie, laten zich makkelijk blenden en blijven mooi zitten zonder te vervagen. Daarnaast zijn ze ook nog eens cruelty free en vegan!

Makeup Revolution Reloaded Palette Seduction – € 5,95 (te koop bij Boozyshop)

Makeup Revolution staat bekend omwille van hun goedkope oogschaduw onder 10 euro en met name hun Reloaded palettes zijn zeer populair.

Deze variant met de naam Seduction is ideaal voor mensen die dol zijn op warmere tinten of voor mensen die op zoek zijn naar hét ideale palette voor de zomer. Voor slechts € 5,95 krijg je maar liefst 15 oogschaduwkleuren die allemaal zeer goed gepigmenteerd zijn.

W7 Romanced Eyeshadow Palette – € 8,95 (te koop bij Boozyshop)

Natuurlijk mag een dupe voor een high end palette ook niet ontbreken in deze lijst met oogschaduw onder 10 euro. Het Romanced palette van W7 is een echte dupe voor het Anastasia Beverly Hills Soft Glam palette dat maar liefst € 45 kost.

De kwaliteit is natuurlijk niet helemaal hetzelfde en de kleurtjes verschillen onderling ook wel een beetje maar moest het Soft Glam palette op je wishlist staan en je zoekt een close alternatief dat goed betaalbaar is, dan is dit doosje zeker een aanrader!

Sleek iDivine Level Up Oogschaduw – € 8,00 (te koop bij Douglas BE en Douglas NL)

De iDivine oogschaduw palettes van Sleek waren echte pioniers als het aankwam op kwalitatief goede oogschaduw die ook nog eens goedkoop was. Zij hebben eigenlijk een hele revolutie op poten gezet en waren het eerste merk dat zo’n mooie producten kon leveren aan zo’n betaalbare prijs.

Tegenwoordig zitten de palettes in een compleet nieuwe verpakking en werd ook de formule verder verbeterd. Ze hebben verschillende varianten in het assortiment dus ongeacht of je op zoek bent naar iets rustigs of iets opvallend, je vindt het zeker bij Sleek.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?