web analytics

Beste producten bij ICI PARIS XL

Het assortiment van parfumerieketen ICI PARIS XL is ontzettend uitgebreid. Van de welbekende parfums tot huidverzorging, haarverzorging en (budgetproof) make-up: je vindt het er allemaal.

Daarom kan het soms wel eens lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Welke producten bij ICI PARIS XL zijn nu echt iedere eurocent waard en welke kun je beter achterwege laten?

Wat de beste producten zijn bij ICI PARIS XL, dat vertel ik je in dit artikel! Dit is mijn lijstje met producten die je zeker eens een keertje op je wishlist moet zetten:

Estee Lauder Advanced Night Repair (hier te koop)

Estee Lauder Advanced Night Repair is een anti-aging serum dat voor iedere leeftijd geschikt is. Je kunt hem als dertiger gebruiken maar ook als 16-jarige kun je het serum prima gebruiken.

Het is dus geen serum dat rimpels belooft op te vullen maar dat er juist voor zorgt dat de huid zichzelf blijft herstellen, waardoor die vervelende rimpels langer wegblijven. Hoe vroeger je begint te smeren, hoe meer je huid er dus van kan profiteren.

Daarnaast zorgt het ook op korte termijn voor een groot verschil. Als je dit serum gebruikt merk je dat de huid meteen gaat stralen en dat je make-up ook veel mooier blijft zitten. Het kost misschien wel redelijk wat maar je hebt er ook wel degelijk iets aan.

The Ordinary Hyaluronic Acid (hier te koop)

Een ander serum dat ook zeker niet mag ontbreken is het Hyaluronic Acid serum van The Ordinary. Een compleet ander prijskaartje dan het Advanced Night Repair van Estee Lauder want voor dit product betaal je slechts € 8,90!!!!

Dit product zit boordevol hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die water vasthoudt waardoor het voor een sterke hydratatie voor de huid zorgt. Verder doet dit product eigenlijk niks waardoor het dus zo’n laag prijskaartje heeft. What you see is what you get bij The Ordinary.

Je hoeft dus geen sexy verpakkingen of ingrediënten te verwachten maar enkel en alleen wat ze adverteren en dat is in dit geval hyaluronzuur.

Ben je dus nog op zoek naar wat extra hydratatie binnen je huidverzorgingsroutine en wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is dit zeker een goede optie!

Clay And Glow Avocado masker (hier te koop)

Clay And Glow is een huidverzorgingsmerk uit Nederland. Het merk werd speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid en bevat enkel en alleen ingrediënten die echt goed zijn voor je huid.

Hun Avocado Moisturizing Mask is een absolute bestseller en dat is zeker terecht.

Dit masker werkt lekker hydraterend, heeft een romige structuur en zorgt meteen voor een súperzachte en verzorgde huid. Daarnaast bevat het masker ook een grote hoeveelheid aan antioxidanten die helpen om het verouderingsproces van de huid te verdragen. Het maskertje werkt dus ook als anti-aging!

INTIMACY parfums (hier te koop)

INTIMACY is het eigen parfummerk van ICI PARIS XL. Ze hebben een groot assortiment aan parfums, zowel voor dames als voor heren.

Ze hebben een vaste lijn aan parfums maar lanceren ook geregeld nieuwigheden voor de feestdagen of voor de zomerperiode. Hun parfums zijn zeer betaalbaar maar wel van goede kwaliteit. De geuren blijven lang hangen, zijn zeer intens en ruiken gewoon heel erg luxe zoals we gewend zijn van de parfums bij de ICI PARIS.

DHC Deep Cleansing Oil (hier te koop)

Bij de ICI PARIS XL vind je ook heel wat buitenlandse merken terug waaronder het Japanse merk DHC. Hun Deep Cleansing Oil is een van hun bestverkochte producten.

De DHC Deep Cleansing Oil is een reinigende olie die je zowel voor je gezicht als voor je ogen kunt gebruiken. Het is een zeer heavy duty reiniger die komaf maakt met alle make-upresten en alles keurig weghaalt zonder de huid te irriteren. Zelfs waterproof make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon met dit product!

Je hebt slechts een klein druppeltje nodig om al je oog- en gezichtsmake-up volledig weg te halen. Daardoor is het een zeer zuinig product waar je vrij lang mee doet.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?