Beste producten uit de Yves Rocher Sale

Het is weer de leukste tijd van het jaar: de sale oftewel de solden, zoals we hier in België zeggen. Ik shop zelden voor kleding tijdens de sale omdat ik amper iets leuks vind maar cosmetica, dat is iets waar ik wel altijd wel wat kan vinden. Yves Rocher is een merk dat altijd geweldige deals heeft en dat is ook deze soldenperiode niet anders. In dit artikel laat ik de beste producten uit de Yves Rocher Sale zien.

Oui à l’Amour parfum

Alle Yves Rocher parfums staan op dit moment afgeprijsd naar € 19,00 per stuk. Dat is dus echt niet veel geld voor een eau de parfum! Mijn absolute favoriet is Yves Rocher Oui à l’Amour, waar ik eerder dus ook al een review over schreef.

Het is een hele toegankelijke geur die veel mensen vast kunnen appreciëren. Hij opent zeer vrouwelijk en sensueel, ook wel ietwat fris. Naarmate je hem langer draagt wordt de geur steeds warmer en hartelijker. Echt een zeer fijne geur die niet té opvallend is maar gelukkig ook niet te saai.

Sexy Pulp mascara

Als je mijn blog al langer volgt dan mag dit echt geen verrassing meer zijn. Yves Rocher Sexy Pulp is al 7 jaar een van mijn favoriete mascara’s die ik steeds opnieuw blijf kopen. Hij geeft veel lengte, volume en krul en dat zelfs aan de meest korte of stompe wimpers. Verder blijft hij ook goed zitten doorheen de dag en klontert hij niet.

Normaal kost Sexy Pulp € 17,90 maar ik koop hem niet graag aan die prijs aangezien ik dat best veel geld vind voor een mascara. Op dit moment staat hij echter afgeprijsd naar € 5,00 en dat is een prijs die hij dubbel en dik waard is. Ik heb alvast een aantal nieuwe backups besteld zodat ik er weer even tegen kan!

Elixir Jeunesse serum

De Yves Rocher Elixir Jeunesse lijn is een van mijn favoriete lijnen. De producten werden ontwikkeld als anti-aging en dit specifiek voor mensen tussen de 25 en 35 jaar oud, een categorie waar ik zelf ook toe behoor. Ze pakken pollutie aan, verzorgen de huid intens en zorgen er dus ook voor dat je huid niet sneller gaat verouderen.

Het enige nadeel aan de Elixir Jeunesse producten is dat ze redelijk prijzig zijn. Nu is het dus het ideale moment om ze eens te bestellen en te proberen! Mijn persoonlijke aanrader? Het Elixir Jeunesse serum.

Normaal betaal je € 37,90 maar op dit moment staat het afgeprijsd naar € 18,95. Het is echt een heerlijk product als je last hebt van een doffe teint of als je huid wel wat extra’s kan gebruiken.

3 douchegels voor € 9,95

De bad- en douchegels van Yves Rocher zijn gewoonweg geweldig. Ze geven lekker veel schuimen, ruiken heerlijk en bovenal: ze drogen de huid niet uit. Je kunt ze dus zowel als badschuim of als douchegel gebruiken.

Op dit moment kun je bij Yves Rocher maar liefst 3 douchegels kopen voor slechts € 9,95. Ze gaan echt heel erg lang mee omdat je niet veel nodig hebt dus dit is echt wel een goede deal! Ik heb er zelf ook al van geprofiteerd en heb weer genoeg douchegel voor de rest van het jaar, haha!

Dit waren dus een aantal niet te missen deals bij Yves Rocher. Sowieso zijn hun producten anders al niet echt aan de dure kant maar dankzij deze salesperiode kun je zowaar nóg betere koopjes doen of producten proberen die je anders niet zo snel zou kopen.

Welke deal vind jij het leukst?

Share:

1 Comment

  1. July 9, 2019 / 9:37 am

    De douchegels klinken goed, je hebt me ook wel nieuwsgierig gemaakt naar die mascara haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?