web analytics

Beste producten van e.l.f. Cosmetics

Het merk e.l.f. Cosmetics is vroeger heel erg populair geworden omwille van hun producten aan slechts 1 euro. Ze hadden geen fancy verpakkingen en maakten bijna geen reclame waardoor hun gehele budget puur naar de producten kon gaan. Inmiddels is het merk iets chiquer (en dus ook duurder) geworden maar ze zijn nog steeds heel erg betaalbaar.

Hun assortiment is dan ook gigantisch hard gegroeid waardoor het soms wel wat lastig is om meteen hét juiste product te vinden.

Daarom zet ik in dit artikel de beste producten van e.l.f. Cosmetics op een rijtje, producten die ik zelf al geprobeerd heb of die zeer veel positieve reviews hebben:

Camo 16hr Concealer (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 7,00)

De Camo 16hr Concealer is hét bestverkochte product bij e.l.f. Cosmetics en dat is geheel terecht. Deze concealer blendt echt als een droom en ziet er ontzettend naturel uit terwijl hij toch wel een goede dekking geeft. Je kunt hem onder de ogen gebruiken om wallen te camoufleren maar hij werkt ook goed om onzuiverheden te bedekken. Dankzij het grote borsteltje kun je het product makkelijk aanbrengen en uitblenden.

De concealer is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, gaande van zeer licht tot zeer donker. Hierdoor kun je makkelijk de perfecte tint voor jouw huidskleur vinden.

Camo CC Cream (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 15,00)

De Camo CC Cream is de allerbeste dupe die er te vinden is voor de dure CC Cream van It Cosmetics. Die van It Cosmetics kost rond de € 45, voor deze van e.l.f. Cosmetics betaal je slechts € 15.

Hij dekt goed, camoufleert onzuiverheden, geeft een natuurlijk resultaat én blijft ook nog eens heel goed zitten. Doordat het een CC Cream is blendt hij ook heel erg mooi met je eigen huidskleur.

Bite Size Eyeshadow (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 4,00)

Deze oogschaduw palettes in mini formaat zijn ideaal om mee op reis te nemen. Ze bevatten vier verschillende kleuren, hebben een fántastische pigmentatie en blijven ook heel erg goed zitten doorheen de dag. In totaal zijn er 9 verschillende kleurvarianten verkrijgbaar.

Matte Putty Primer (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 10,00)

De Matte Putty Primer is de ideale primer voor de vette huid. Hij vult de poriën op waardoor je een egaal canvas krijgt en zorgt er ook nog eens voor dat je huid de hele dag mooi mat blijft en dus niet gaat glimmen. Doordat hij de huid zachter maakt zal je foundation niet alleen langer blijven zitten maar er ook egaler en mooier uitzien.

Lock on Liner And Brow (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 6,00)

De Lock On Liner And Brow is dé perfecte multitasker. Dit product kun je namelijk dus zowel voor je wenkbrauwen als voor je eyeliner gebruiken. Het product is zeer goed gepigmenteerd en geeft dus meteen bij het eerste contact veel kleur af. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende bruintinten waardoor de meeste mensen dit product goed kunnen gebruiken.

Liquid Metallic Eyeshadow (te koop bij Douglas NL en Douglas BE voor € 7,00)

One and done! Met de Liquid Metallic Eyeshadow krijg je een mooie complete ooglook met slechts 1 veegje. Deze vloeibare oogschaduw kun je zeer mooi op zichzelf gebruiken maar is ook de ideale basis om poederoogschaduw nog intenser te maken. De oogschaduw is lekker opvallend metallic en blijft ook nog eens mooi zitten!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?