web analytics

Beste producten van Maybelline

Maybelline is een drogisterijmerk dat al een hele tijd bestaat maar dat, in mijn ogen, tegenwoordig niet meer zo heel erg populair is. Iedereen kent het merk wel en heeft waarschijnlijk al iets van het merk geprobeerd maar toch zie je weinig nieuwe hype rond het merk verschijnen.

Echter heeft het merk wel wat hits and misses. Er zijn een aantal producten die geweldig werken maar er zitten ook producten bij die misschien niet zo denderend zijn. Het leek me daarom wel handig om een aantal goede producten op een rijtje te zetten die werkelijk iedere eurocent meer dan waard zijn.

Dit zijn de beste producten van Maybelline die je zeker een keertje moet proberen:

Maybelline The Colossal mascara (hier te koop)

Een van de beste make-up producten van Maybelline dat ik telkens opnieuw blijf kopen is hun Colossal mascara. Zowel hun reguliere Colossal mascara als de Waterproof versie werken fantastisch als je stugge, korte wimpers hebt. Deze mascara zorgt namelijk voor mooie, lange wimpers in slechts één dunne laag.

Als je op zoek bent naar volume (en niet zo zeer naar lengte), dan ben je bij deze mascara aan het juiste adres. Ik heb hele korte, stompe wimpers die je eigenlijk bijna niet ziet van zichzelf. Met de Maybelline Colossal mascara zien ze er gelijk een stuk beter uit.

Wat ik vooral zo prettig vind aan deze mascara is dat je dus vrijwel meteen een mooi resultaat krijgt zonder dat je moet blijven opbouwen. Bij sommige mascara’s moet je laag achter laag blijven aanbrengen waardoor de mascara dus ook snel gaat klonteren. Dat is bij deze mascara dus niet het geval! Daarnaast zorgt het er dus ook nog eens voor dat je extra snel klaar bent, iets wat ik zelf heel erg prettig vind in de ochtend.

Maybelline Lifter Gloss (hier te koop)

Een nieuwer product binnen het Maybelline gamma maar zeker het vernoemen waard is hun nieuwste Lifter Gloss lipgloss. Deze lipgloss geeft een prachtige glans aan de lippen, voelt heel fijn aan en plakt niet. Dankzij zijn lichte textuur is hij helemaal niet te vergelijken met een standaard lipgloss zoals we die wel kennen.

De Maybelline Lifter Gloss wordt heel vaak vergeleken met de lipgloss van Fenty (het high end merk van Rihanna) maar dan aan een veel betere prijs.

Maybelline Instant Anti Age Eraser concealer (hier te koop)

Een van de bestverkochte producten van Maybelline is de Instant Anti Age Eraser concealer, de welbekende concealer met het handige sponsje aan het uiteinde. Het werkt via een draaisysteem en zo komt het product in het sponsje terecht. Ik vind dat deze concealer heel makkelijk doseert en door het sponsje heb je nooit teveel. Het helpt ook goed bij het uitwerken van de concealer.

Dankzij zijn lichte, makkelijk uit te blenden formule is deze concealer perfect om onder de ogen te gebruiken. Hij kruipt niet in de lijntjes en blijft de hele dag keurig op z’n plek zitten.

Maybelline Color Tattoo (hier te koop)

De Color Tattoo crème oogschaduw is echt een van de beste producten van Maybelline. Je kunt deze crème oogschaduw op zichzelf gebruiken maar hij is ook heel erg mooi om als basis te gebruiken onder een poederoogschaduw.

Deze Color Tattoo’s blijven echt fántastisch goed zitten zonder in de oogplooien te trekken. Zelfs tijdens de zomermaanden of op vakantie mag je er zeker van zijn dat je oogschaduw perfect in orde blijft.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten gaande van nude bruin tot opvallend blauw.

Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipstick (hier te koop)

Een minder gekend product maar daarom zeker niet minderwaardig: de SuperStay Matte Ink liquid lipstick. Deze lipstick heeft dus een matte finish maar is zeker niet uitdrogend voor de lippen.

De lipstick blijft heel erg lang zitten en overleeft makkelijk meerdere drankjes en zelfs een maaltijd. Ondanks de lange draagtijd blijft de lipstick wel heel comfortabel aanvoelen.

Ze zijn verkrijgbaar in een gamma aan uiteenlopende tinten waardoor er voor iedereen wel een geschikt kleurtje tussen zit.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?