web analytics

Beste producten voor gekleurd haar

Ik kleur mijn haar inmiddels al 13 jaar dus er zijn al heel wat verschillende producten de revue gepasseerd. Inmiddels heb ik dus wel een goed beeld over wat de beste producten voor gekleurd haar moeten zijn. Daarom laat ik jullie in dit artikel mijn favorieten zien, gaande van shampoo tot haarstyling. Als je benieuwd bent naar de beste producten voor gekleurd haar, lees dan zeker verder!

Beste producten voor gekleurd haar

L’Oréal Vitamino Color lijn

Mijn kapper werkt met producten van L’Oréal dus logischerwijs ben ik ook het meest bekend met hun assortiment. Ze gebruikt bij mij de producten van L’Oréal Professionnel en dan welbepaald de producten uit de Vitamino Color lijn. Ik gebruik zowel de shampoo als het masker zelf ook bij mij thuis.

Zowel het masker als de shampoo beschermen de kleur zeer goed en voelen ook heel luchtig aan. Zeker het maskertje, aangezien dit masker een lichte gelachtige textuur heeft. In combinatie met elkaar geven ze een zeer mooi en verzorgd resultaat.

De L’Oréal Vitamino Color producten kun je hier kopen met korting.

Beste producten voor gekleurd haar

Redken Color Extend Magnetics shampoo

De Color Extend lijn van Redken is echt geweldig voor gekleurd haar. Vooral hun shampoos vind ik heel erg fijn! In de zomer grijp ik vaak terug naar de Redken Color Extend Sun lijn maar buiten het zomerseizoen is de Color Extend Magnetics lijn ook meer dan voldoende.

Deze shampoo gebruik ik echt al een jaar of 8 en hij is echt fijn. Hij beschermt de kleur zonder een vette film na te laten en hij maakt het haar lekker luchtig. Verder is de geur van de Color Extend Magnetics lijn niet te evenaren, het ruikt echt zó lekker!

De Redken Color Extend Magnetics shampoo kun je hier kopen met korting.

Beste producten voor gekleurd haar

JOICO K-Pak Masker & Spray

De JOICO K-Pak lijn bevat de beste producten voor gekleurd haar, zowel om je haar mee te wassen als te verzorgen. Ik merk dat ze vooral bij rood haar dat snel dof wordt goed hun werk doen! Ik ben groot fan van het JOICO K-Pak Luster Lock Masker, dat in 2017 zelfs een award won. Het verzorgt je gekleurde haar goed zonder teveel van de kleur mee uit te wassen. Verder geeft het dus extra veel glans aan haar dat dof is geworden door te kleuren.

Om de kleur te beschermen maak ik dan weer graag gebruik van de JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Spray. Deze spray legt een beschermend en verzorgend laagje op het haar, ideaal als je daarna de zon in wilt gaan of je haar wilt stylen met een warme tool. Klik hier om het masker te kopen en klik hier om de spray te kopen.

Beste producten voor gekleurd haar

Dit zijn alle producten die ik de afgelopen jaren gebruikt heb en nu nog steeds gebruik. Ze hebben zowel donkerbruin, blond, ros én rood haar goed doorstaan. In mijn ogen zijn dit dus allemaal de beste producten voor gekleurd haar. De producten van L’Oréal en Redken heb ik zelf gekocht, de producten van JOICO heb ik een keer mogen ontvangen ter review maar nadien zelf opnieuw gekocht.

Ken jij een van deze producten al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. October 31, 2018 / 12:48 pm

    Fijn artikel! Ik heb eigenlijk altijd geverfd haar, dus heel handig deze tips. Die van Redken lijkt me heerlijk, ben ook benieuwd naar de geur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?