web analytics

Beste rode lipsticks (voor ieder budget)

Het is niet omdat we niet uitgebreid mogen samenkomen dat we onszelf niet mogen optutten en onze lippen mogen accentueren met een mooie rode lipstick.

Rode lipsticks zorgen altijd voor een chique look, of je ze nu combineert met een neutrale ooglook of met een opvallende smokey eye.

Een rode lipstick zou eigenlijk in iedere make-upcollectie onmisbaar moeten zijn. Ik zet daarom de beste rode lipsticks voor jullie op een rijtje!

MAC Ruby Woo (te koop bij MAC Cosmetics)

Ruby Woo is wereldwijd een van de meest bekende rode lipsticks. Ik kon dan ook geen lijstje met rode lipsticks voor Kerstmis maken zonder deze te benoemen.

Als je aan een klassiek rode kleur denkt denk je automatisch aan Ruby Woo. Het is niet overdreven warm maar ook niet overdreven koel. Gewoon dé perfecte rode kleur als je het mij vraagt.

MAC Ruby Woo heeft een matte finish waardoor de lipstick de hele dag perfect op z’n plek blijft zitten. Daarnaast staat een matte finish ook nog eens extra chique. Ben je op zoek naar dé ultieme rode lipstick? Ruby Woo is the way to go!

Catrice Full Satin lipstick in 070 Full of Love (te koop bij Kruidvat)

Niet alleen bij de parfumerie vind je mooie rode lipsticks, ook bij de drogisterij kun je goed scoren. Deze Catrice Full Satin lipstick in de kleur 070 Full of Love is daar het perfecte voorbeeld van.

Deze semi-matte lipstick is net ietsje rozer dan MAC Ruby Woo maar daarom niet minder mooi. Hij blijft, voor een betaalbare lipstick, écht wel goed zitten.

Daarnaast voelen deze Full Satin lipsticks van Catrice ook heel erg fijn aan op de lippen want doordat ze niet 100% mat zijn drogen ze de lippen dus ook niet uit.

L’Oréal Paris Rouge Signature in 115 I Am Worth It (hier te koop)

Heb je liever iets dat langer houdbaar is dan een gewone lipstick maar wel nog steeds mat en opvallend? Dan is een liquid lipstick waarschijnlijk meer iets voor jou!

Een liquid lipstick heeft een vloeibare formule die zich stevig vasthecht aan de lippen en vrijwel altijd een matte look achterlaat. Dit staat heel erg gesofisticeerd én het blijft ook nog eens lekker lang zitten.

Deze L’Oréal Paris Rouge Signature in de kleur 115 I Am Worth It is alles wat je maar kunt wensen. Deze matte vloeibare lipstick overleeft makkelijk een aantal glazen en een grote maaltijd. Ook tijdens het kerstdiner kun je er dus super chique blijven uitzien!

De kleur is opvallend rood maar heeft wel een koele ondertoon. Perfect voor de mensen die geen fan zijn van klassiek rood of roodtinten die naar oranje neigen.

KVD Beauty Everlasting liquid lipstick in Outlaw (hier te koop)

Last maar zeker niet least in dit lijstje is de KVD Beauty lipstick in Outlaw.

Dit moet zowat de meest intense en opvallende roodtint zijn die ik in mijn hele collectie heb. Liefhebbers van zachte rode kleuren blijven dus beter weg bij dit product.

Outlaw is de meest klassieke roodkleur die je je kunt voorstellen waardoor het echt een chique kleur is. Hij is ontzettend mat en blijft ook nog eens perfect zitten doorheen de dag.

Op dagen waarop het wel wat meer mag zijn haal ik deze Outlaw altijd gelijk uit de kast. Deze kleur verandert gelijk je hele vibe en outfit!

Ben je nog op zoek naar dé beste rode lipsticks? Met deze vier kun je zeker niets verkeerd doen!

Of je nu op zoek bent naar een high end lipstick of eentje uit het budgetsegment, een warme roodtint of eerder een koele roodtint, mat of satin, … Er is voor iedereen wel een geschikte rode lipstick op de markt.

Eens je je favoriete kleurtje gekozen hebt moet je hem ook nog wel aanbrengen. Ik schreef eerder al een artikel over het aanbrengen van rode lipstick dus lees dat ook zeker eens na moest je niet precies weten hoe het moet!

Welke rode lipstick is jouw favoriet?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?