web analytics

Beste shampoos van L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is al jaren een van mijn favoriete merken qua haarverzorging omdat hun producten wonderen doen voor mijn haar. Als je op zoek bent naar hoogwaardige haarverzorging, dan zit je bij L’Oréal Professionnel wel goed.

Helaas is nog niet iedereen bekend met dit fantastische merk omdat het exclusief online en via kapsalons verkocht wordt. Daarom zet ik in dit artikel de beste L’Oréal Professionnel shampoos op een rijtje.

Ben je op zoek naar de beste L’Oréal Serie Expert shampoo? Met deze shampoos zit je alvast goed:

L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer (hier te koop)

De B6 + Biotin Inforcer lijn is een lijn die iedereen wel kan gebruiken, ongeacht je haartype. Deze lijn is namelijk speciaal ontwikkeld om het breken van je haar tegen te gaan.

De shampoo maakt je haar sterker en weerbaarder waardoor het minder snel zal gaan afbreken. Ideaal dus als je van plan bent om je haar lekker lang te laten groeien maar wel last hebt van haar dat snel breekt.

Dit is dan ook de ideale shampoo om tussendoor te gebruiken als je ook andere L’Oréal Professionnel shampoos gebruikt. Een kuurtje met de Inforcer lijn kan namelijk nooit kwaad!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Instant Clear (hier te koop) 

Heb je last van roos en je wilt dit stevig aanpakken maar zonder je hoofdhuid uit te drogen? Dan is de Instant Clear shampoo een zeer goede optie voor jou!

Dit is namelijk een van de beste anti-roos shampoos die ik ook al geprobeerd heb. Het pakt alle pelletjes meteen goed aan en dit zonder de hoofdhuid uit te drogen of te beschadigen. Doordat hij de roos op een milde manier aanpakt is hij ook niet zo agressief voor je haarkleur als shampoos zoals bv. Head & Shoulders.

Vanwege de frisse minty geur is hij zowel bij mannen als vrouwen zeer geliefd, zeker in de zomer!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color (hier te koop)

Als je mijn blog al even volgt dan weet je dat ik de Vitamino Color producten echt al járen gebruik. De Vitamino Color is, in mijn ogen, dan ook een van de beste shampoos voor gekleurd haar.

De Vitamino Color producten gaan je haar op een zeer milde manier reinigen waardoor ze je haarkleur niet te sterk gaan afstrippen. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat je haarkleur minder dof wordt én dat je haar ook de nodige verzorging krijgt.

Heb je gekleurd haar? Dan moet je deze Vitamino Color shampoo zeker eens proberen!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime (hier te koop)

De Solar Sublime Shampoo absorbeert en blokkeert agressieve UV-stralen. Hierdoor zullen ze je haar niet kunnen beschadigen, wat natuurlijk ideaal is als je droog of gekleurd haar hebt.

Deze shampoo gaat bij mij standaard mee als ik op vakantie ga. Door dit product te gebruiken merk ik dat mijn haarkleur véél langer mooi blijft. Hij heeft verder ook een lekkere abrikozengeur die je gelijk een tropisch gevoel geeft!


Ben je nog op zoek naar een nieuwe shampoo? Kijk dan zeker eens naar de  L’Oréal Professionnel shampoos. Dit is geen gesponsorde blogpost want ik koop mijn shampoos gewoon zelf, zeker ook aangezien ik de producten al gebruikte voor ik begon met bloggen (al heb ik de Solar Sublime vroeger al wel eens gekregen).

Ik ben dus echt fan van het merk en kan deze vier L’Oréal Serie Expert shampoos zeker aan jullie aanraden!

Heb jij de shampoos van L’Oréal Professionnel al geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Comments

  1. March 20, 2020 / 8:01 am

    Ja, ik vind de shampoo’s van L’Oréal Professionnel ook erg fijn! Vooral die met UV bescherming vond ik erg fijn in de zomer.

  2. March 20, 2020 / 2:17 pm

    Ik vind shampoo van dit merk altijd enorm fijn! Ze zien er ook goed uit.

  3. March 22, 2020 / 12:14 pm

    De Vitamino Color Shampoo is al jaren één van mijn favoriete shampoo’s! Ik heb nu nog de Absolut Repair en de Sensibalance klaar staan om te testen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?