Beste skincare ontdekkingen 2018

Het afgelopen jaar heb ik weer een hele hoop nieuwe producten getest en ontdekt. Een deel daarvan was echt geweldig, een ander deel niet zo geweldig. Aangezien ik sterk geloof in positiviteit wil ik vandaag de beste skincare ontdekkingen van 2018 eens in de verf zetten. Welke (nieuwe) producten hebben me aangenaam weten verrassen? Je leest het hier!

Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water

Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water

Ik ben dit jaar 25 geworden en vanaf die leeftijd begint het huidverouderingsproces te versnellen. Het is dus zeer belangrijk om je altijd goed in te smeren! Hierdoor heb ik dit jaar een hele hoop nieuwe zonnecrèmes geprobeerd maar het Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water stak er met kop en nek bovenuit.

Dit is namelijk niet zomaar een zonnecrème, het is een beschermend zonnewater. Het plakt niet, ruikt echt lekker én laat de huid ook nog eens gehydrateerd achter. En dit allemaal terwijl je huid perfect beschermd wordt! Nu misschien niet zo van toepassing maar tijdens de zomermaanden was dit een grote favoriet.

Marina Miracle

Marina Miracle

Dit jaar ontdekte ik ook een nieuw natuurlijk merk uit Noorwegen: Marina Miracle. Met mijn droge en gevoelige huid is het toch vaak trial & error om geschikte producten te vinden waar mijn huid niet op reageert. De producten van Marina Miracle zijn gelukkig heel erg goed bevallen!

Ik was voornamelijk fan van de Herbal Face Oil, echt een heerlijke olie als je last hebt van een droge en gevoelige huid. Als je dus nog op zoek bent naar een natuurlijk en dierproefvrij merk dat goed verkrijgbaar is hier, probeer Marina Miracle zeker eens!

Yves Rocher Elixir Jeunesse

Yves Rocher Elixir Jeunesse

Geen nieuw merk maar wel een nieuwe lijn: de Elixir Jeunesse producten van Yves Rocher. Als je mijn blog vaak gelezen hebt in 2018 mag dit zeker geen verrassing voor je zijn. Ik heb de complete lijn maandenlang aan een stuk gebruikt en ik ben er nog steeds gek op! Ik heb ook een anti-pollutie behandeling ondergaan in het Yves Rocher Instituut en dat was ook echt heerlijk.

De Elixir Jeunesse producten zijn speciaal bedoeld als anti-aging en om alle gevolgen van pollutie weer terug te draaien. Ik vind werkelijk alle producten fijn, van de moisturizers tot de scrub. Ze hebben ook een hele fijne dagcrème met SPF in. Je kunt al mijn reviews hier teruglezen.

Leegeehaam

Leegeehaam

2018 was ook het jaar waarin ik me steeds meer ging bezig houden met K-Beauty oftewel Koreaanse cosmetica. Ik ben echt geobsedeerd door Koreaanse vrouwen en hun mooie huid. Ik ging op onderzoek uit naar de producten die ze gebruiken en stootte zo op het merk Leegeehaam. Dit no nonsense merk dat ontwikkeld werd door dermatologen is echt fan-tas-tisch! De maskers, de toner, de ampoule, … Mijn huid is er gewoon dol op!

Dit waren dus alvast een aantal producten en merken die ik maandenlang aan een stuk gebruikt heb. Mijn huid verandert altijd zeer sterk doorheen het jaar dus mijn producten veranderen ook altijd mee met mijn huid. Dit zijn alleszins de producten en merken die door mijn strenge selectie zijn gekomen!

Welke producten heb jij dit jaar ontdekt?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?