web analytics

Beste zelfbruiners voor je gezicht

Nu het weer zomer is wil je natuurlijk zo snel (en zo veilig mogelijk) bruin zijn. Een zelfbruiner is een makkelijk en veilig alternatief tegenover de zon.

En natuurlijk willen we ook dat ons gezicht mooi bruin is, zonder last te hebben van strepen of oranje vlekken. Daarom vertel ik je in dit artikel wat de beste zelfbruiners voor je gezicht zijn.

Met deze zelfbruiners mag je er zeker van zijn dat je jezelf van een mooi en natuurlijk kleurtje voorziet, zonder lelijke vlekken!

Tan-Luxe The Face Anti-Age Rejuvenating Self-Tan Drops (hier te koop)

Met de The Face Self-tan Drops van Tan-Luxe maak je je zelfbruiner gewoon zelf. Het concept is simpel: je vermengt een paar druppels van dit product met je dagcrème et voila, je hebt een zelfbruiner.

Door zelf zelfbruiner te maken kun je beslissen hoe intens je de kleur maakt. Breng 1 druppeltje aan voor een subtiel resultaat of ga voor een full on bruining als je meerdere druppels gebruikt.

Doordat je zelf controle uitoefent op de hoeveelheid ben je zeker dat je niet té bruin of oranje zult worden.

L’Oréal Paris Sublime Bronze Face Spray (hier te koop)

Voor wie niet zo’n fan is van mengen of smeren en snel klaar wilt zijn is een spray een goed alternatief. Met deze Sublime Bronze Face Spray maak je je gelaat lekker bruin zonder dat het je al teveel moeite kost.

Je sprayt dit product vanop een afstandje over het hele gelaat en daarna is het wachten geblazen tot je lekker bruin wordt. Doordat de mist van deze spray zo dun is hoef je niet bang te zijn voor strepen!

Lancaster Sun 365 Self Tanning Gel Cream Zelfbruiner (hier te koop)

Ben je geen held met het aanbrengen van zelfbruiner en wil je echt 100% veilig zitten qua vlekken? Dan is deze crème zelfbruiner van Lancaster waarschijnlijk een fijne optie voor jou!

Deze zelfbruiner is namelijk licht getint waardoor je meteen na het aanbrengen al een bruin resultaat krijgt. Zo kun je perfect zien waar je al zelfbruiner aangebracht hebt en waar je eventueel misschien nog wat moet blenden. Op die manier ben je zeker dat iedere plek goed voorzien is van product, zonder vlekken.

De gel crème formule zorgt er ook nog eens voor dat je het product makkelijk uit kunt smeren. Volledig foolproof en dus ook perfect geschikt voor beginners.


Dit zijn de beste zelfbruiners voor het gezicht die je anno 2021 kunt kopen.

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd en durf je het nog niet aan om een echte zelfbruiner aan te brengen? Dan zou je eventueel ook voor een bronzer voor de lichte huid kunnen kiezen. Zo kun je jezelf tijdelijk een gebronsde teint geven zonder risico!

Gebruik jij vaak zelfbruiner voor je gezicht?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?