web analytics

Beste zelfbruiners 2021

Dit jaar kunnen we misschien niet op vakantie om op zoek te gaan naar een mooie gebronsde tint. We gaan ons kleurtje dus uit een potje moeten halen! Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat goede zelfbruiners op de markt die je een mooie tint geven zonder dat je er oranje uitziet.

Het zelfbruinerassortiment is dan ook zeer uitgebreid. Van mousse tot sprays en zelfs druppels: het bestaat allemaal. En ik heb een groot deel voor jullie getest zodat jullie het niet meer hoeven te doen! 😉

In dit artikel laat ik dan ook dé beste zelfbruiners van 2021 zien, ongeacht of je op zoek bent naar een donker of juist een naturel resultaat.

MineTan 1 Hour Express Tan (hier te koop)

Als je mij vraagt wat dé beste zelfbruiner is als je echt goed bruin wilt worden dan zal ik je ongetwijfeld de MineTan 1 Hour Express Tan aanraden.

De zelfbruiner mousse van MineTan in de kleur Violet is veruit de donkerste zelfbruiner op de markt. Ondanks de donkere kleur ziet deze zelfbruiner er, dankzij de koele ondertoon, wel heel erg natuurlijk uit.

Met de zelfbruiners van MineTan hoef je zeker niet bang te zijn om oranje of geel te lijken. De zelfbruiners geven ook al een lekker donkere kleur af na slechts 1 uur dus ze zijn ook perfect te gebruiken als je haast hebt.

Dankzij de mousse textuur kun je de zelfbruiner makkelijk zonder strepen aanbrengen voor een natuurlijk resultaat.

LEES OOK: Zelfbruiner mousse aanbrengen doe je zo

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion (hier te koop)

Ben je nog niet zo ervaren met zelfbruiner of ben je eerder op zoek naar een natuurlijk resultaat? Dan ben je bij een gradual tan zoals deze van Vita Liberata aan het juiste adres.

Een gradual tan is een zelfbruiner die je iedere dag opnieuw dient aan te brengen en die je huid geleidelijk aan bruiner maakt. Hoe vaker je hem aanbrengt, hoe bruiner je huid zal worden.

Het is dus technisch gezien geen échte zelfbruiner aangezien je ook niet meteen resultaat zult zien. Het is eerder een hydraterende bodylotion die je huid van een zacht bruin tintje voorziet.

Deze van Vita Liberata is een van mijn persoonlijke favorieten aangezien hij een mooie kleur geeft, de huid goed hydrateert én ook nog eens lekker ruikt.

Balance Me Gradual Tanning Drops (hier te koop)

De Gradual Tanning Drops van Balance Me zijn gewoonweg de uitvinding van de eeuw. Deze unieke druppeltjes dien je door je eigen moisturizer heen te mixen om zo je eigen zelfbruiner te creëren.

Wil je een natuurlijk tintje? Dan doe je 1 druppeltje doorheen je crème. Mag het wel wat opvallender? Dan mix je 3 à 4 druppels door je moisturizers heen.

Wat deze Tanning Drops zo fijn maakt is dat je ze zowel voor je lichaam als voor het gelaat kunt gebruiken. Ik mix de druppels zowel door mijn nachtcrème als door mijn bodylotion.

Doordat je slechts enkele druppels nodig hebt is het product ook nog eens lekker zuinig. Je doet echt jaren met zo’n klein potje waardoor het de perfecte budgetproof oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een goede zelfbruiner.

Dit zijn volgens mij absoluut dé beste zelfbruiners van 2021!

Of je nu op zoek bent naar een bodylotion die geleidelijk aan een subtiel kleurtje geeft of eerder een zelfbruiner zoekt die meteen een diepbruin resultaat geeft: met deze producten zit je zeker en vast goed!

Wat is jouw favoriete zelfbruiner?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?