web analytics

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Een goede zwarte eyeliner is onmisbaar in ieder make-up tasje. Het kan je look volledig af maken, zonder al teveel moeite. Toch is de perfecte eyeliner vinden niet altijd even makkelijk. Daarom help ik jullie vandaag even op weg met een lijstje met dé beste zwarte eyeliners onder 15 euro, zodat je op zoek kunt gaan zonder teveel geld te spenderen.

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner

Een lijst met de beste zwarte eyeliners onder 15 euro zou niet compleet zijn zonder een product van L’Oréal. De L’Oréal Super Liner lijn is een van dé beste gamma’s binnen de drogisterij als je op zoek bent naar een goede zwarte eyeliner.

Zo hebben ze hun klassieke felt tip liner (de Lineur Intense) maar ook hun eyeliner in penvorm is echt de moeite. Het pennetje werkt heel fijn én de eyeliner blijft muurvast zitten.

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Essence Superlast Deep Black Eyeliner

Ook bij Kruidvat kun je een heleboel fijne zwarte eyeliners vinden. Budgetmerk Essence is zeker een van mijn favorieten als je op zoek bent naar gitzwarte eyeliners waar je lekker mee kunt experimenteren zonder teveel geld te spenderen. De Essence Superlast Deep Black Eyeliner heeft een heel fijn borsteltje en hij is echt wel goed zwart van kleur!

EDIT FEBRUARI 2024: Op dit moment is deze eyeliner helaas uit het assortiment gehaald. Essence verkoopt echter wel nog steeds een soortgelijk alternatief dat eigenlijk niet veel verschilt van dit originele product. De Essence Dip Eyeliner waterproof heeft ongeveer hetzelfde kwastje en nog steeds diezelfde goede kwaliteit.

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h

Hou je niet van vloeibare eyeliner en ben je op zoek naar iets matter en steviger? Dan kun je eens bij de gel eyeliners gaan kijken.

Deze zwarte eyeliner van Maybelline blijft echt urenlang perfect zitten maar is toch vloeibaar genoeg om makkelijk aan te brengen. Zeker een van de betere gel eyeliners binnen de drogist!

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Essence The Cushion Eyeliner

De cushion eyeliner is de perfecte mix tussen een vloeibare eyeliner en een gelliner. Het zit in een potje dus je kunt het wel aanbrengen met werkelijk iedere brush die je maar wilt gebruiken!

Toch is het product heel erg waterig en vloeibaar dus het is niet zo stroef als een gel. Deze Essence The Cushion Eyeliner is lekker betaalbaar en ook heel gebruiksvriendelijk!

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Oogpotlood

Ik gebruik oogpotlood ook vaak om mijn bovenste wimperrand mee te omlijnen, daarom wou ik het dus ook graag opnemen in deze lijst. Mijn favoriete oogpotlood aller tijden is het Bourjois Contour Clubbing oogpotlood.

Dit is het meest waterproof zwarte oogpotlood dat ik al geprobeerd heb! Je kan dit oogpotlood gewoon aanbrengen op de waterlijn en je hebt er urenlang plezier van.

Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Zo zie je maar dat de beste zwarte eyeliners helemaal niet duur hoeven te zijn. Je vindt veel verschillende zwarte eyeliners onder 15 euro en ze hebben allemaal hun eigen positieve eigenschappen.

Gebruik jij zwarte eyeliners?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. November 2, 2018 / 10:40 am

    Die van essence zijn inderdaad echt mega goed!

  2. November 2, 2018 / 1:01 pm

    Er gaat geen dag voorbij dat ik geen eyeliner gebruik! Ik gebruik altijd die waterproof matte eyelinerpen van Essence. Die blijft voor mij de fijnste, dus die koop ik steeds weer opnieuw. Met die potjes kan ik echt niet overweg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?