BH Cosmetics Waterproof Lip Liner

Lipliner is een product waar veel te weinig over wordt geschreven. Lipliner zorgt voor een mooie matte look op zichzelf of zorgt er juist voor dat je lipsticks urenlang blijven zitten. Ik vind het echt een waardevol product dus daarom ga ik er vandaag wat meer aandacht aan besteden. Mijn favoriet is de BH Cosmetics Waterproof Lip Liner. Kijk je mee naar de review?

BH Cosmetics Waterproof Lip Liner

Ik ben nogal kieskeurig als het aankomt op lippotloden. Ik hou ervan dat ze heel lang blijven zitten, veel kleur afgeven en er ook voor zorgen dat mijn lipstick de hele dag keurig op zijn plek blijft. Wel hou ik er niet van als lippotloden té droog en hard zijn want dat irriteert mijn lippen en zorgt snel voor droge velletjes. De meeste langhoudende lippotloden zijn wat droger en brengen daarom niet zo makkelijk aan.

BH Cosmetics Waterproof Lip Liner

Deze BH Cosmetics Waterproof Lip Liner is het eerste lippotlood dat the best of both worlds heeft. De potloden zijn lekker creamy en makkelijk in gebruik maar blijven wel urenlang zitten! Ze zijn qua prijs ook niet zo heel erg duur dus in mijn ogen zijn dit de perfecte lippotloden. Ik heb ze zowel in mijn privécollectie als in mijn professionele make-upkit. Ik heb inmiddels al een aantal kleuren kunnen verzamelen die van licht tot fel variëren.

Ik heb de kleuren Raspberry, Playful, Brazen, Rosy en Retro in mijn persoonlijke collectie (ook in die volgorde op de foto’s!). Rosy is een oudroze nudekleur en de enige nudekleur die ik heb. Raspberry, Playful, Brazen en Retro zijn daarentegen wel lekker fel en aanwezig. De pigmentatie is bij iedere kleur even goed, net als de houdbaarheid.

BH Cosmetics Waterproof Lip Liner

De BH Cosmetics Waterproof Lip Liners zijn o.a. te koop via The Make Up Spot, een Nederlandse webshop. Hier kosten ze € 4,95 per stuk wat ik best een goede prijs vind voor fijne lippotloden.

Gebruik jij vaak lipliner?

Share:

8 Comments

 1. Mjay
  June 1, 2016 / 8:58 am

  Dit zijn inderdaad goede kleuren om in je kit te hebben! Ik ga ze eens bekijken op de webshop 🙂

 2. June 1, 2016 / 4:05 pm

  Wat een mooie liners zeg, de kleuren zien er echt goed uit!

 3. June 1, 2016 / 6:43 pm

  er zitten super gave tinten tussen 😀

 4. Astrid (Timeless Elegance)
  June 1, 2016 / 9:19 pm

  Thanks voor de tip! 😀

  Liefs!

 5. June 1, 2016 / 9:25 pm

  Er zitten hele mooie tinten tussen! En ook nog voor een fijn prijsje.

 6. June 2, 2016 / 11:34 am

  Mooi prijsje idd! Ik zou weer wat vaker lippotloden moeten gebruiken, ik vergeet het eigenlijk steeds…haha

 7. Griet
  June 2, 2016 / 6:29 pm

  Klinkt goed! Ik wissel nogal eens af met lippotloden te gebruiken, maar zou het eigenlijk vaker moeten doen.

 8. niesca
  June 5, 2016 / 3:30 pm

  zien er goed uit en volgens mij ook erg fijn om een lijn mee te tekenen! zelf gebruik ik nooit lipliners omdat ik lipsticks vaak al vrij heftig vind 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?