Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek

Producten die je blik minder vermoeid laten ogen, we hebben er allemaal wel eens nood aan. Gelukkig bestaan er producten zoals de Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek.

Examens, stress, lange dagen op het werk, … Iedereen maakt het wel eens mee in zijn leven. Helaas zorgt dit allemaal ook voor wallen en donkere kringen. De Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek, een oogcrème voor de gevoelige huid, zou hierbij moeten helpen.

Ik heb deze unieke oogcrème uitgebreid getest en in dit artikel vertel ik er graag meer over. Kijk je mee?

Bioderma Sensibio

Bioderma Sensibio

De Bioderma Sensibio lijn zal jullie waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken. De lijn is voornamelijk bekend door het beroemde micellaire water waar zowel consumenten als visagisten al jaren bij zweren.

Bij Bioderma Sensibio draait alles rond de gevoelige huid. Alle producten zijn vrij van parfum en zullen een gevoelige huid dus niet extra irriteren.

Ik ben zelf al jarenlang van het micellaire water dus natuurlijk stond ik te popelen om de Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek eens uit te proberen.

De Bioderma Sensibio Oogcrème

Deze oogcontour gel is speciaal bedoeld voor de gevoelige huid en laat dat nu net iets zijn waar ik last van heb en dat zelfs rond mijn ogen!

Ik heb nogal vaak last van eczeem rond mijn ogen en daarom verdraag ik geparfumeerde producten niet snel, het is meestal 50-50 of ik ergens goed op ga reageren of niet. Daarom is het wel eens fijn om het zekere voor het onzekere te nemen en direct te gaan voor een gel waarvan ik weet dat hij me niet gaat irriteren.

Bioderma Sensibio

Hoe werkt de Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek?

Dit product is dus speciaal bedoeld om wallen weg te werken en het puffy gevoel van je ogen weg te halen.

Ik heb nooit echt last van extreme wallen maar ik heb wel vaak het gevoel dat mijn ogen wat slap aanvoelen als ik moe of gestresseerd ben. Je ziet het gewoon gelijk aan mijn blik of ik me wakker voel of niet.

Het fijne aan deze ooggel is dat hij niet alleen de wallen laat verdwijnen maar vooral dat hij ook goed hydrateert en kalmeert. Hierdoor heb je gelijk het gevoel alsof je ogen er veel frisser uitzien én dat ze frisser aanvoelen.

Of het dus echt iets tegen enorme wallen gaat doen, dat weet ik dus uiteraard niet. Wat ik wél weet is dat het voor een vermoeide blik echt wel een uitkomst is.

De gel trekt ook nog eens snel in dus je kunt tegelijkertijd verder met je concealer en highlighter, wat natuurlijk ook een wakkere blik gaat geven. Extra bonuspunten: doordat de gel je huid zo goed hydrateert ziet je concealer er ook gelijk 10 keer zo goed uit én blijft hij beter zitten zonder dat het in de lijntjes trekt.

Bioderma Sensibio

Ik zweer natuurlijk nog altijd bij mijn normale oogcrème routine want ik heb toch echt veel hydratatie nodig rondom mijn ogen.

Toch ben ik ook zeer blij met de Bioderma Sensibio Gel Oogomtrek omdat hij zo comfortabel aanvoelt en mijn ogen net dat extra’s geeft op vermoeiende dagen.

Als je vaak last hebt van stress of als je een moeilijke slaper bent, probeer dit product dan zeker een keertje. Of als je met een kater wakker wordt is het natuurlijk ook ideaal, haha.

Zelf eens proberen? De Bioderma Sensibio Gel oogcrème kost € 11,85 en is o.a. te koop via online apotheek Farmaline.

Wat doe jij als je last hebt van vermoeide ogen? 

Share:

8 Comments

 1. March 30, 2016 / 8:15 am

  Ik gebruik elke avond een oogcrème ter verzorging, maar dit klinkt wel goed 🙂

 2. March 30, 2016 / 9:00 am

  Hmm dit klinkt wel erg goed, ik gebruik zoiets nooit eigenlijk

 3. March 30, 2016 / 10:17 am

  Oeh ik gebruik eigenlijk eerlijk gezegd nooit een oogcreme, maar deze ziet er goed uit!

 4. March 30, 2016 / 3:51 pm

  Dit klinkt toch wel als een fijn product! Hopen dat het zo goed mogelijk z’n werk doet.

 5. Saraya
  March 30, 2016 / 8:25 pm

  Klinkt als een fijn product 🙂
  X

 6. March 31, 2016 / 5:04 am

  Mijn oogcontour is echt wel het droogste plekje van heel mijn gezicht en ik moet dus ook goed hydrateren. Deze oogcreme ken ik niet, maar van de Sensibia AR voor het gezichts was ik wel heel tevreden.

 7. March 31, 2016 / 6:57 pm

  Klinkt echt iets voor mij. Ga ik zeker onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?