Make-up kit must-have: Bioderma Sensibio Micellair Water

In mijn make-up kit must-haves laat ik jullie mijn favoriete producten uit mijn professionele make-up koffer zien. Producten die je als (beginnende) make-up artist gewoon móet hebben maar waar je ook als gewone make-up liefhebber veel aan hebt. Het product dat vandaag aan bod komt is voor de verandering geen make-up maar het is wel onmisbaar in iedere professionele kit (en liefst ook in iedere badkamerkast!). Ik heb het natuurlijk over het Bioderma Sensibio Micellair Water.

Bioderma Sensibio Micellair Water

Micellair water is een absolute must-have in iedere collectie. Je kunt het gebruiken om de huid snel mee te reinigen maar dus ook om make-up mee te verwijderen. Ik vind het daarom ook enorm handig om in mijn professionele kit te hebben.

Als make-up artist moet je met verschillende huidtypes rekening houden. Liefst heb je voor ieder huidtype iets in de aanbieding maar als beginner kan dat nogal snel prijzig worden.Daarom hou ik ervan om sowieso te kiezen voor producten die hypoallergeen zijn én geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Het Bioderma Sensibio Micellair Water is zeker zo’n product. Dit product is al jarenlang geliefd bij de internationale make-up artists en ook de buitenlandse beautybloggers zijn er dol op.

Bioderma Sensibio Micellair Water

Het Bioderma Sensibio Micellair Water is een product waarmee je zowel je huid als ogen op een milde manier schoon kunt maken. Je brengt het aan op een watje en haalt dit over je huid heen. Het is erg fijn om ‘s ochtends even snel mee op te frissen of om je oogmake-up mee weg te halen. Het is echt een veelzijdig product!

Hierdoor is hij dus ideaal om je koffer te stoppen. Je kunt modellen hier makkelijk mee demaquilleren, je kunt hun huid goed opfrissen én het is ook nog eens ideaal spul om correcties mee uit te voeren. Doordat het product zo mild is kun je het zelfs op de meest gevoelige huidjes gebruiken. Door de handige flacon kun je ook heel erg goed doseren en maak je niet gelijk de hele set vuil, haha!

Bioderma Sensibio Micellair Water

Ben je dus nog op zoek naar een fijne demaquillant voor je professionele kit of voor je eigen collectie? Probeer dan zeker het Bioderma Sensibio Micellair Water eens. Ikzelf heb dit kleine flesje in mijn kit zitten (neemt minder plaats in!) maar een grote bus is dan weer handig voor thuis.

Zelf eens uitproberen? Je vindt het Bioderma Sensibio Micellair Water o.a. via online apotheek Farmaline.

Heb jij dit product al geprobeerd?

1 Comment

  1. Mieke
    July 24, 2018 / 10:02 am

    Ik had dit kleine formaat mee naar het ziekenhuis bij de geboorte van mijn dochtertje. Toen droeg ik geen make-up, maar gebruikte ik dit voor een snelle reiniging of verfrissing tussendoor. Zalig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?