web analytics

Bioderma Sensibio Micellair Water

Hier op mijn blog laat ik jullie geregeld mijn favoriete producten uit mijn professionele make-up koffer zien. Producten die je als (beginnende) make-up artist gewoon móet hebben maar waar je ook als gewone make-up liefhebber veel aan hebt. Het product dat vandaag aan bod komt is voor de verandering geen make-up maar het is wel onmisbaar in iedere professionele kit (en liefst ook in iedere badkamerkast!). Ik heb het natuurlijk over het Bioderma Sensibio Micellair Water.

Dit product is natuurlijk niet alleen geschikt voor make-up artists, werkelijk iedereen heeft wel baat bij zo’n flesje Bioderma Sensibio. In dit artikel vertel ik er dan ook graag meer over!

Bioderma Sensibio Micellair Water

Hypoallergene producten voor ieder huidje

Micellair water is een absolute must-have in iedere collectie. Je kunt het gebruiken om de huid snel mee te reinigen maar dus ook om make-up mee te verwijderen. Ik vind het daarom ook enorm handig om het zowel in mijn professionele kit als in mijn privécollectie te hebben.

Als make-up artist moet je met verschillende huidtypes rekening houden. Liefst heb je voor ieder huidtype iets in de aanbieding maar als beginner kan dat nogal snel prijzig worden.Daarom hou ik ervan om sowieso te kiezen voor producten die hypoallergeen zijn én geschikt zijn voor de gevoelige huid. Zo kan iedereen het product gebruiken zonder dat er risico op irritaties bestaat.

Het Bioderma Sensibio Micellair Water is zeker zo’n product. Dit product is al jarenlang geliefd bij de internationale make-up artists en ook de buitenlandse beautybloggers zijn er absoluut dol op en dat is dus geheel terecht.

Bioderma Sensibio Micellair Water

Hoe werkt het Bioderma Sensibio Micellair Water?

Het Bioderma Sensibio Micellair Water is een product waarmee je zowel je huid als ogen op een milde manier schoon kunt maken. Je brengt het aan op een watje en haalt dit over je huid heen. Het is erg fijn om ‘s ochtends even snel mee op te frissen of om je oogmake-up mee weg te halen. Het is echt een veelzijdig product!

Hierdoor is hij dus ideaal om je koffer te stoppen. Je kunt modellen hier makkelijk mee demaquilleren, je kunt hun huid goed opfrissen én het is ook nog eens ideaal spul om correcties mee uit te voeren. Doordat het product zo mild is kun je het zelfs op de meest gevoelige huidjes gebruiken. Door de handige flacon kun je ook heel erg goed doseren en maak je niet gelijk de hele set vuil.

Bioderma Sensibio Micellair Water

Ben je dus nog op zoek naar een fijne demaquillant voor je professionele kit of voor je eigen collectie? Probeer dan zeker het Bioderma Sensibio Micellair Water eens. Ikzelf heb dit kleine flesje in mijn kit zitten (neemt minder plaats in!) maar een grote bus is dan weer handig voor thuis.

Zelf eens uitproberen? Je vindt het Bioderma Sensibio Micellair Water o.a. via Lookfantastic Nederland en online apotheek Pharmamarket.

Heb jij dit product al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. July 17, 2022 / 3:23 pm

    Ik heb altijd de grote fles in huis, ZO fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?