Biotherm Biomains handcrème

Gisteren konden jullie al een artikel lezen over de Deautybox van maart. Helaas was ik een beetje teleurgesteld maar de box van februari maakte de teleurstelling wat minder groot, want deze box was op zich ook niets voor mij. Nu ben ik gelukkig wél fan van alles wat er in mijn februaribox zat! Het eerste en meteen ook mijn favoriete product van die box was de Biotherm Biomains handcrème. In dit artikel vertel ik graag meer over deze heerlijke handcrème. Kijk je mee?

Biotherm Biomains handcrème

Wat is de Biotherm Biomains handcrème?

Deze handcrème is zeker en vast een van mijn nieuwe favorieten, samen met de handcrème van Rituals. Al vind ik deze nog nét iets fijner omdat de geur wat subtieler en frisser is. Die van Rituals neigt eerder naar de zoete kant en omdat hij zo lang blijf zitten ben je de geur misschien wel snel beu. Sommige dagen wil je gewoon iets dat nét ietsje subtieler is. De Biotherm Biomains heeft echt een hele frisse en zachte geur, zeker geen zeupgeur.

Biotherm Biomains zou water resistant moeten zijn en ja hoor, dat is hij ook. De handcrème blijft de hele dag lang lekker hydrateren, hoe vaak je je handen ook wast.

Hij is verder ook niet vet, trekt heel snel in en geeft geen irritant of plakkend gevoel. Het is ook een hand- en nail treatment dus je mag hem ook voor je nagels en nagelriemen gebruiken. Doordat hij zo lekker uitsmeert vind ik hem hier ook echt ideaal voor!

Biotherm Biomains handcrème

Ik vind het dus echt een geweldige handcrème waar ik al veel plezier aan heb gehad. Het enige wat me tegenhoudt om hem full size te kopen is het hoge prijskaartje. Voor diezelfde prijs kun je namelijk meerdere (even goede) handcrèmes kopen bij een ander merk. De Biotherm Biomains handcrème kost namelijk € 25,00. Hij is te koop bij o.a. Ici Paris XL en Galeria Inno.

2 Comments

  1. March 26, 2013 / 10:38 pm

    Ik vind hem echt fijn! (ik heb je blog pas ontdekt en volg je op Bloglovin!) 😉
    Eefje

  2. José
    April 8, 2013 / 8:49 pm

    Je bent niet de enige die teleurgesteld was door die glossybox… Vind deze creme ook erg fijn! Die van l’occitane blijft toch wel mijn favoriet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?