Blogger favorites: zomerse producten

Iedereen heeft een ander huidtype, een andere ondertoon of een andere smaak als het op beauty aankomt. Daarom leek het me wel eens leuk om ook wat artikels van andere bloggers te delen. Doordat de zomer in volle gang is wou ik graag alle zomerse favorieten van andere bloggers met jullie delen. Als je benieuwd bent naar de absolute zomerse musthaves, lees dan zeker verder!

Zonnecrèmes

Het gebruiken van een zonnecrème is natuurlijk erg belangrijk in de zomer en gelukkig vinden andere bloggers dat ook. Bij Hola Nova kun je alles lezen over de fluïde van Biodermal die perfect is voor mensen met een vette huid. Last van een zonne-allergie? Dan is de Photoderm zonnecrème van Bioderma ideaal. Meer dan Sandra schreef hier een handige review over!

Dat niet iedere zonnecrème geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam laat Ellenismyname.be in een artikel. In dat artikel deelt ze de 4 verschillende zonnecrèmes die ze tijdens de zomer gebruikt.

Last but not least heb ik ook nog wat informatie artikels voor jullie. Tussen dromen en leven heeft een handig artikel geschreven over het verschil tussen chemische en fysische filters maar daarin ook een review van de Lovea bio zonnespray. Bij Mama’s Jungle lees je hoe je gezond en verantwoord kunt genieten van de zon. Ilona van Art, This is Art schreef een handig artikel over het aanbrengen van je zonnecrème OVER je make-up.

Skincare en haircare

Tijdens de zomer zweten we meer en wordt ons haar sneller vet. Rachel Kromdijk schreef een artikel over de Batiste droogshampoo in Extra Volume en Tropical.

Ook ontharen hoort erbij in de zomer. Op de blog van DailyDaphne vind je een review over de Etos Ontharingscrème voor de gevoelige huid.

Make-up

De MUA Undress Your Skin Shimmer highlighters zijn prachtig én budgetproof. Matte & Shimmer schreef er een uitgebreide review over en oh boy, wat zijn deze poedertjes mooi!

De Boho Vibes collectie van nagellakmerk Trind zit boordevol prachtige zomerse tinten. DailyDaphne schreef een uitgebreide review over deze collectie, inclusief duidelijke swatches.

Wat is jouw absolute zomer musthave?

Share:

10 Comments

 1. July 17, 2017 / 9:31 pm

  Bedankt om mijn blogpost hierin te plaatsen! De producten die de andere bloggers gebruiken, zien er allemaal goed uit!

 2. July 18, 2017 / 10:20 am

  Een goede deodorant : ) Vanwege de hitte.

  Maar zonnebrandmiddel vind ik ook belangrijk om mijn huid te beschermen tegen de zon.

 3. July 18, 2017 / 11:55 am

  Ik vind de droogshampoo en de deodorant een goede aanrader. Ideaal voor in de zomer 🙂

 4. July 18, 2017 / 4:50 pm

  Wat een leuk artikel is dit geworden, met favo zomerproducten van andere bloggers. Wat mijn favo zomerproduct is weet ik eerlijk gezegd niet eens.

 5. July 18, 2017 / 5:09 pm

  Mijn zomer must have is de zonnebrand van P20, op normale dagen is 1x smeren voldoende. Ideaal als je kinderen hebt, dan hoef je ze niet steeds te vangen om opnieuw in te smeren

 6. Christine
  July 18, 2017 / 7:20 pm

  Ik kan niet zonder after sun, it’s lifeeeeee!

 7. Carli
  July 19, 2017 / 10:12 am

  Oh dat onderdeel over de zonnecrèmes is echt interessant! Ben nog steeds op zoek naar een goeie omdat ik (zelfs met een factor 50 van nivea) blijf verbranden in m’n gezicht. Ook heb ik vaak last van zonnebrand.

 8. Mieke | mieksmind
  July 19, 2017 / 8:28 pm

  zonnebrand is toch wel echt een musthave, zeker voor het gezicht anders zit vervolgens je makeup ook niet top met een rood verbrand hoofd haha.

 9. July 20, 2017 / 10:18 am

  Mijn zomer musthave is zonnebrand en after sun, aangezien ik echt te vaak verbrand haha!

 10. July 20, 2017 / 11:49 am

  Handig overzicht en leuk om te lezen wat andere bloggers vinden van bepaalde producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?