BLUX Box Winter 2018

Als je mijn blog al even volgt, dan weet je waarschijnlijk al wel dat ik dol ben op het ontvangen van beautyboxen. Zo’n box krijg je maandelijks toegestuurd en zit telkens weer boordevol heerlijke beauty verrassingen. Het is dus alsof je elke maand een soort cadeautje krijgt. Een van mijn favoriete boxen is de BLUX Box, zoals ik eerder ook al vertelde in “mijn eerlijke mening over beautyboxen“. In dit artikel unbox ik graag de BLUX Box winter 2018 editie voor jullie. Kijk je mee?

BLUX Box Winter 2018

De BLUX Box is een box die al vaker voorbij is gekomen op The Pink Perfectionist. Van alle beautyboxen die er verkrijgbaar zijn vind ik BLUX het meest consequent als het op kwaliteit aankomt. Ze hadden altijd al een mooi assortiment aan merken en wisselden deze merken ook goed af iedere maand.

Sinds vorig jaar is het concept van de BLUX Box alleen een beetje gewijzigd. De prijs is omhoog gegaan maar in plaats van 5 producten vind je nu minimaal 10 producten terug in de box. Alleen maar leuk want zo heb je nóg meer verschillende producten om te ontdekken!

Deze winter box is de allereerste box die ik ontvang na de vernieuwing van het concept. Ik was dus echt enorm benieuwd geworden naar de inhoud van deze box. Toen ik de grootte van de doos zag werd ik alvast súper enthousiast!

SPOILER ALERT! Vanaf hier ga ik de box unboxen dus als je de inhoud niet wilt lezen: je bent gewaarschuwd!

BLUX Box Winter 2018

Wat me gelijk opviel bij het unboxen van deze BLUX Box is dat er énorm veel cruelty free producten in deze box zitten. Zo’n initiatieven kan ik natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Dieren hoeven zeker niet onnodig te lijden dus als zo’n Nederlandse box ons relatief onbekende merken voorstelt, dan is dat alleen maar mooi meegenomen!

De producten die me gelijk in het oog sprongen zijn de:

 • de vegan Afterspa Konjac Sponge Charcoal (€ 6,95)
 • de vegan Evelyn Iona Green Tree Primer (€ 24,50)
 • Kueshi Rediscover Night Cream (€ 29,95)
 • Medusa’s Make-up Witch Lash Mascara (€ 9,95)

Al deze producten zijn dus crueltyfree én full size dus de waarde die ik hierboven genoemd heb is de echte waarde van het product. Dat vind ik echt heel fijn!

BLUX Box Winter 2018

BLUX heeft er ook aan gedacht om producten te voorzien waarmee je al je make-up keurig weg kan halen. Daarom zit er een full size 3INA The Eyes & Lips Makeup Remover (€ 6,95) in de box, een tweefasen reiniger waarmee alle make-up direct verwijderd wordt.

Deze reiniger kun je gebruiken in combinatie met de Demak’Up Expert wattenschijfjes (€ 1,29), waarvan je 70 stuks terug kunt vinden in de box.

BLUX Box Winter 2018

Buiten een heleboel grote verpakkingen zitten er ook nog een paar kleinere producten in de BLUX Box Winter 2018, waaronder volgende producten:

 • Paul Yacomine Parfum de Coiffeur in Bergamot (€ 29,50)
 • Dr. Lipp Original Nipple Balm for lips, 4 ml (€ 16,00 voor 15 ml)
 • Salcura Bioskin Zeoderm zalfje, 15 ml (€ 14,99 voor 50 ml)

Verder zat er nog een heel ander uniek product in deze BLUX Box Winter 2018, namelijk de Refreshing Wipes van SASS. Dit zijn intieme doekjes die de natuurlijke balans van de vagina niet zouden moeten verstoren. Ik vind het zeker niet nodig om altijd van dit soort producten te gebruiken maar sporadisch denk ik niet dat het kwaad kan. Ik vind het namelijk wel prettig om me af en toe te kunnen verfrissen, zeker als ik op reis ben bv. Deze doekjes gaan dus zeker mee op reis volgende keer!

Ik ben alleszins superblij met de inhoud. De enige merken die ik al kende zijn Demak’Up en Kueshi, verder waren alle merken nieuw voor mij. Ik was vooral ook blij met alle cruelty free en vegan opties omdat ik hier zeker meer over wil gaan bloggen in de toekomst. Alle producten zijn goed te gebruiken en ik kan me voorstellen dat veel mensen tevreden zouden zijn met deze box!

BLUX Box Winter 2018

De BLUX Box Winter 2018 is verkrijgbaar t.e.m. 28 februari via hun website. Iedere box kost € 29,95 per editie en wordt gratis thuisgeleverd binnen Nederland. Binnen België betaal je € 2,50 extra voor de verzendkosten. Best wel een fijne prijs voor zoveel verschillende producten! Ik vind de vernieuwing van het concept zeker de moeite waard.

Wat vind jij van de inhoud van de BLUX Box Winter 2018?

Share:

10 Comments

 1. Mieke | mieksmind
  January 31, 2018 / 1:23 pm

  Ja dit is een leuke inhoud zeg! alleen de wattenschijfjes zijn voor mij bekend voor de rest is alles nieuw

 2. January 31, 2018 / 1:37 pm

  Het product van Dr. Lipp schijnt erg goed te zijn! Ik heb hier ook een verpakking van liggen, maar moet hem nog even testen.

 3. Kimberley
  January 31, 2018 / 1:50 pm

  Dat is toch super om te mogen ontvangen. Lekker proberen maar, we lezen graag wat je ervan vond.

 4. Manon
  January 31, 2018 / 4:36 pm

  Leuke inhoudt! Veel merken die ik niet ken. Altijd leuk om dan merken te proberen die je niet kent

 5. January 31, 2018 / 8:16 pm

  Fijn dat je blij met met de box! Een beauty box is niet echt iets voor mij, maar ik vind het concept heel leuk bedacht.

 6. January 31, 2018 / 11:03 pm

  Unboxen blijft toch iets fascinerends. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat er dan in zo’n box zit! Ik wil ook wel eens de BLUX box unboxen! xx

 7. February 1, 2018 / 7:52 am

  Leuke dingen zitten er in de Blue Box. Het lijkt me altijd weer een feestje om zo’n doos uit te pakken.

 8. February 1, 2018 / 4:07 pm

  Wat een leuke box, mooie producten, veel plezier met testen!

 9. February 2, 2018 / 11:33 am

  Wat een heleboel producten! Je moet wel wat meer betalen als bij Deauty bijvoorbeeld, maar dan krijg je ook wel wat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?