Bobbi Brown Everything Eyes

Ik hou van make-up tutorials op Youtube maar niks gaat boven een klassiek boek dat je gewoon kunt vasthouden. Boeken die over make-up gaan vind ik zo leuk om te doorbladeren, zeker als ik eens zonder inspiratie zit. In mijn beautyboeken wishlist van een tijdje terug kon je het Bobbi Brown Everything Eyes al terugvinden. Inmiddels heb ik het boek gekocht en volledig gelezen dus als je benieuwd bent naar mijn mening over dit boek, lees dan zeker verder.

Bobbi Brown Everything Eyes

Everything Eyes van Bobbi Brown is een boek dat specifiek over de ogen gaat. Je zou denken dat het alleen om oogmake-up gaat maar nee hoor, het boek bespreekt zóveel meer! Het grootste deel van het boek gaat uiteraard over oogmake-up en dit dan wel op de klassieke Bobbi Brown manier. Bobbi houdt ervan om make-up er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, ze wilt je natuurlijke schoonheid benadrukken i.p.v. de slechte delen te bedekken. Dat vind ik echt een zeer mooie visie!

In dit boek bespreekt Bobbi verschillende facetten van oogmake-up. Ze leert je welke brushes je kunt gebruiken en hoe je ze moet gebruiken maar bv. ook hoe dat je een strakke eyeliner kunt zetten. Verder komen ook alle klassiekers aan bod zoals o.a. smokey eyes en de retro look.

Bobbi Brown Everything Eyes

Ook leer je met dit boek welke kleuren het beste bij jouw oogkleur staan maar ook welke make-up het best bij iedere oogvorm past. Hierdoor is het boek ideaal om de juiste make-uplook voor jezelf te ontdekken maar ook voor beginnende visagisten. De verschillende oog- vormen en kleuren kunnen best nogal ingewikkeld worden, zeker als je pas begint. Daarom vind ik dit boek niet alleen een aanrader voor particulieren maar ook voor (beginnende) make-up artists!

Bobbi Brown Everything Eyes

Buiten dit alles vind je nog een heleboel andere onderwerpen in dit boek. Bobbi leert je welke make-up je het best kunt gebruiken als je een bril draagt en ze gaat zelfs nog een stapje verder. Ze leert je ook over brillen zelf! Met een handig stappenplan ontdek je welk montuur het best bij jouw gezicht past. Dit hoofdstuk vond ik erg interessant want ik draag al 10 jaar een bril maar heb er nooit echt bij stilgestaan.

Bobbi Brown Everything Eyes

In Bobbi Brown Everything Eyes vind je dus alles over brushes, concealer, oogschaduw, eyeliner, smokey eyes, oogvormen, kleuren, brillen en nog zoveel meer. Praktisch alles wat met oogmake-up te maken heeft wordt in dit boek besproken. Ik vind het alleszins een aanrader! Ondanks dat ik al zoveel weet van make-up was Bobbi Brown Everything Eyes ideaal om alles mee op te frissen en ook om alles eens door de ogen van een andere make-up artist te zien. Je leert toch altijd wel iets bij als je het door de ogen van iemand anders bekijkt.

Bobbi Brown Everything Eyes bevat 120 pagina’s en is o.a. te koop bij Bol.com en kost € 13,49.

Hou jij van beautyboeken?

12 Comments

 1. Jana
  January 14, 2016 / 8:38 am

  Het lijkt me echt een heel tof boek! Ik heb onlangs haar Makeup Manual boek gewonnen maar door de examens heb ik helaas nog niet echt de tijd gehad om hem grondig te lezen. Ik heb nog niet zo veel ervaring met haar producten maar het is absoluut een merk dat bij mij past en waar ik zeker meer van wil proberen. Ook jouw boek lijkt me heel erg leerrijk, ik zet het ook op mijn wishlist!

 2. January 14, 2016 / 8:53 am

  Ik heb weinig boeken en al helemaal geen beauty boeken, daar moet eens verandering in komen 😉

 3. Shana
  January 14, 2016 / 9:41 am

  Lijkt me een heel leuk boek !!

 4. January 14, 2016 / 10:15 am

  Ik ben dol op Bobbi Brown en dit boek staat zeker op mijn wishlist!

 5. January 14, 2016 / 12:06 pm

  Ik ben niet zo’n beauty boekenmens, maar voor Bobbi Brown heb ik wel veel bewondering, dus dit boek zou ik nog wel willen lezen.

 6. Mandy
  January 14, 2016 / 12:11 pm

  Leuk boekje is dit! Lijkt me ook ideaal als cadeautje voor de make-up liefhebber 😉

 7. January 14, 2016 / 12:14 pm

  Het is een heel handig klein boekje met veel tips!

 8. January 14, 2016 / 2:13 pm

  Dit is wss het enige boek van Bobbi Brown die ik niet heb, maar ik zou deze ook erg graag lezen

 9. January 14, 2016 / 2:40 pm

  okay… i need this one 😀

 10. January 14, 2016 / 2:53 pm

  Ik zelf alleen maar modeboeken en dus geen beautyboeken, maar ik zou deze wel graag willen hebben eigenlijk. Lijkt mij een heel interssant boek!

 11. January 14, 2016 / 8:32 pm

  Oh wauw, een super fijn boek lijkt me dat! Bloggen is geweldig, maar met een boek op schoot is ook heerlijk 🙂

 12. Rosanne
  January 14, 2016 / 9:43 pm

  Ik heb al vaker positieve reviews gelezen over dit boek en ik ben er nu wel heel erg benieuwd naar geworden. De volgende keer als ik wat ga bestellen op Bol.com ga ik hem zeker kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?