The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner

Ik ben al jaren fan van The Body Shop en hun lichaamsproducten zijn goed vertegenwoordigd in mijn stash. Met hun haircare had ik nog niet zoveel ervaring en daar moest dringend verandering in komen. Daarom kocht ik recent de The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner toen deze in de sale waren. Inmiddels heb ik ze al een tijdje in huis dus het leek me het ideale moment om deze producten te reviewen. Kijk je mee?

The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo

Als je mij al even volgt dan weet je dat de Fuji Green Tea lijn een van mijn favorieten is bij The Body Shop. Deze geur is zo lekker fris maar op een zeer zachte en milde manier. Volgens mij is dit een geur die veel mensen kunnen appreciëren! Ik had al een aantal producten van deze lijn in huis dus toen ik zag dat ze recentelijk ook haircare hadden toegevoegd aan het assortiment MOEST ik het wel proberen. Natuurlijk wilde ik die lekkere geur ook in mijn haar ;-).

De haircare van The Body Shop is vrij populair, zeker de producten met de geur van banaan. Al zo lang ik me kan herinneren zijn dit echte cultproducten binnen de beautywereld. Zelf hou ik totaal niet van de geur van bananen dus ik heb hun haircare lange tijd geskipt, tot deze The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner gelanceerd werden.

The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo

De nieuwe The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner zijn speciaal ontwikkeld voor normaal haar dat wat extra reiniging kan gebruiken. De shampoo en conditioner zijn siliconenvrij en zijn dus bedoeld om alle viezigheid van je haar te strippen. Klinkt drastisch maar dat is het zeker niet!

Laat me het even kort schetsen. Door je haar met siliconen te wassen gaat je haar schoon en zacht aanvoelen. Op zich merk je er in het begin vrij weinig van maar op langere termijn kan het veel schade toebrengen aan je haar. Door alle toegevoegde siliconen kan je haarverzorging niet meer goed doordringen omdat het niet meer door de siliconenlaag zal geraken. Ook shampoo zal hier niet meer snel doorgeraken, waardoor je haar dus steeds viezer én vetter zal worden. Door een siliconenvrije Purifying shampoo te gebruiken ga je je haar vrijmaken van al deze opgestapelde siliconen.

The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo

Resultaat? Je haar voelt schoner dan ooit en alle verzorging die je na het wassen aanbrengt zal veel beter intrekken. Hierdoor voelt je haar niet alleen gezonder maar zal het ook gezonder worden van binnenuit!

Door zo’n reinigende shampoo te gebruiken kan je haar wel sneller droog aanvoelen en hier komt de conditioner goed van pas. De bijbehorende conditioner voegt gelijk weer wat hydratatie toe aan je haar, waardoor het na het wassen weer heerlijk zacht én schoon aanvoelt.

The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo

Ben je dus nog op zoek naar een siliconenvrij duo dat je haar goed schoonmaakt én verzorgt zonder nasty dingen toe te voegen? Dan zijn de The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner zeker iets voor jou. De producten ruiken ook nog eens enorm lekker en de geur blijft ook vrij lang hangen. Tevens zijn de producten van The Body Shop dierproefvrij dus dat is zeker mooi meegenomen als je hier op let. Er is niet veel dierproefvrije haircare te koop, toch zeker niet in de ‘normale’ winkels. Bij The Body Shop kun je gelukkig goed terecht!

De The Body Shop Fuji Green Tea Shampoo & Conditioner kosten € 7,00 per stuk.

Ben jij al bekend met de haarproducten van The Body Shop?

2 Comments

  1. September 16, 2017 / 9:27 am

    Lijken mij erg fijne producten!

  2. Christine
    September 19, 2017 / 1:18 pm

    Oh lijkt fijn! Ik heb er nog nooit iets van geprobeerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?