Bodysol lippenbalsems (SOS en Orchidee)

Een goede lipbalsem is met dit weer echt een must. Door de kou, wind & temperatuurswisselingen gaan je lippen snel scheuren en misschien zelfs bloeden. Dat is niet alleen geen gezicht, het is ook nog eens heel pijnlijk. Daarom was ik erg blij met de Deautybox van november, daarin zaten namelijk twee lippenbalsems van het merk Bodysol. Bodysol is een merk dat ze bij de apotheek verkopen dus het moest wel goed zijn! Ik heb de lippenbalsems uitgebreid getest en in dit artikel laat ik mijn bevindingen zien.

De twee lippenbalsems die ik in mijn bezit heb zijn Lip Protect Herstellend SOS en de Orchidee Sensation. Beide lippenbalsems komen in stickvorm en zouden zowel herstellend als beschermend moeten werken.

Bodysol Lip Protect Herstellend SOS is een lipbalsem met een hele neutrale smaak, gewoon een klassieke lippenbalsem smaak zoals bv. ook de meeste Labello’s hebben. Ik denk dat hij hierdoor ook goed geschikt is voor mannen, juist omdat er niet zoveel poespas is bij deze lippenbalsem.

Deze variant is heel erg vet en voedend, hij is namelijk speciaal bedoeld voor lippen die al veel pijnlijke kloven bevatten. Het is dus de ideale lippenbalsem als je lippen probleem al te ver gevorderd is en geen enkel ander product nog werkt. Uit m’n hele stash is dit zeker de meest voedende lippenbalsem dus ik denk dat ik nog vaak naar deze ga grijpen deze winter.

Hij laat echt een dikke laag achter dus die wil ik liefst goed laten intrekken en ik wil niet dat het product all over m’n glas terechtkomt ofzo. Daarom gebruik ik deze lipbalsem het liefst in de avond, juist omdat het zo’n vettig product is. Ik aanzie het echt als een treatment!

Bodysol Orchidee Sensation is ook een herstellende en voedende lippenbalsem maar in mindere mate. Deze variant beschermt je lippen ook erg goed tegen de kou maar is ook goed geschikt voor mensen die niet zoveel last hebben van hun lippen. De smaak is een beetje fruitig maar vooral ook heel subtiel, het is zeker niet te overheersend zoals bij bv. een Lipsmacker.

Ook van deze lippenbalsem ben ik erg tevreden! Dit is het ideale product om tussendoor te smeren, juist om kloven en wondjes te voorkomen. De stick is licht getint maar hier zie je niets van terug, wel laat hij een subtiel glansje na op je lippen. Deze zit standaard in m’n toilettas want het is echt een heel fijn product. Hij voedt mijn lippen een paar uur lang en voelt niet vettig aan op de lippen, daarom vind ik deze iets beter voor in het openbaar.

Beide lippenbalsems doen hun werk dus prima! De SOS gebruik ik als treatment, de Orchidee voor tussendoor. Ze kosten rond de € 4,50- € 5,00 per stuk en zijn te koop bij de apotheek.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem? Heb jij er al eens eentje van bij de apotheek geprobeerd?

Share:

3 Comments

 1. Sofie
  January 15, 2015 / 9:41 am

  ziet er goed uit, mijn lippenbalsem was net op, dus dit komt goed uit haha x

 2. January 15, 2015 / 10:41 am

  Ik ken dit merk eigenlijk nog niet, ik ben nu wel heel erg benieuwd :D!

 3. beautifulday4makeup
  January 15, 2015 / 9:22 pm

  Heerlijk zeg. Ik heb ze zelf ook liggen. Nu ben ik alvast benieuwd naar deze lippies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?