Boozyshop Kerstcadeaus giftguide

Dit jaar is het niet evident om in fysieke winkels kerstaankopen te doen. Gelukkig zijn er online ook heel wat leuke producten verkrijgbaar! Zoveel zelf dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Daarom zet ik de komende tijd een aantal leuke cadeautips op een rijtje, allemaal verkrijgbaar bij betrouwbare en bekende webshops.

Vandaag stel ik dan ook een gift guide van Boozyshop voor. Boozyshop specialiseert zich voornamelijk in betaalbare (maar kwalitatief goede) make-up en bijbehorende gift sets. De ideale webshop om kerstcadeaus te zoeken!

Met deze make-up cadeaus zal je vast wel iemand blij kunnen maken:

I Heart Revolution & Chill Fridge (hier te koop)

Deze unieke giftset heeft alles wat je maar kunt wensen. De set bevat een aantal oogschaduw palettes, lipglosses, een contour palette, een lipscrub, een setting spray en nog zoveel meer.

En dat is nog niet eens het leukste want check die verpakking! Al deze producten komen in een verpakking die lijkt op een koelkast. Heel erg origineel en gewoon súperleuk om cadeau te doen.

De prijs valt ook nog eens heel goed mee, zeker als je kijkt naar wat je allemaal precies ontvangt!

W7 Cosmetics Pretty Pout Lip Kit Pretty Thing (hier te koop)

Fans van nude lipstick maak je vast heel erg blij met deze lip kit van W7 Cosmetics!

Deze kit bevat een matte liquid lipstick, een normale semi-matte lipstick en een lipliner. Ideaal als je dol bent op nude lipsticks en graag nog een aantal mooie producten zoekt om je collectie mee aan te vullen.

Het setje kost ook maar € 8,95 én komt in een unieke lipvormige verpakking.

Makeup Obsession Spiritual Stars Shadow Palette (hier te koop)

Liefhebbers van opvallende oogschaduw zullen vast gek zijn op dit mooie palette van Makeup Obsession. Knalroze, blauw, turquoise of goud? Je vindt het allemaal in dit palette.

Dit palette is dan ook perfect om cadeau te doen aan mensen die misschien nog niet zoveel gekleurde oogschaduw hebben of die hun stash graag willen aanvullen. Het is ook leuk om (beginnende) make-up artists te geven die wel wat extra kleur in hun kit kunnen gebruiken.

De kwaliteit van de Makeup Obsession oogschaduw is ook zeker niet slecht en  al helemaal niet voor de prijs van € 10,95!

Ecotools Daily Defined Eye Kit (hier te koop)

Goede tools zijn onmisbaar in iedere collectie want zonder een goed stel kwasten ben je gewoon helemaal niets! Deze Ecotools Daily Defined Eye Kit kon dus ook niet ontbreken in dit lijstje.

Met dit setje synthetische kwasten kun je werkelijk iedereen blij maken aangezien ze vegan en cruelty free zijn. Het is een complete set voor de ogen, iets dat iedereen wel kan gebruiken. Want wees nu eerlijk: oogschaduw brushes kom je áltijd tekort!

Ik heb de Ecotools Daily Defined Eye Kit eerder ook al gereviewed dus moest je meer willen lezen over deze brushes moet je mijn review zeker eens bekijken! Ik vind ze hun geld zeker waard dus het is echt wel een goed cadeau om te geven of te krijgen.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?