Boozyshop & Kruidvat shoplog

Begin vorige week ging ik langs bij Kruidvat en bestelde ik een aantal dingen van Boozyshop. Deze nieuwigheden had ik jullie nog niet laten zien dus het leek me wel leuk om alle nieuwe producten te tonen. Ik kon profiteren van een aantal mooie deals én ik kocht een paar producten die hoog op de wishlist stonden. Kijk je mee?

De webshop Boozyshop is al jarenlang een van mijn favoriete webshops. Ze hebben een geweldig fijne klantendienst én verzenden hun producten echt snel vergeleken met andere webshops. Al van bij het prille begin van Boozyshop ben ik klant en dat zal dus ook nog wel even zo blijven!

Bij Boozyshop hebben ze veel uiteenlopende merken maar vooral Makeup Revolution en I Heart Revolution vind ik heel fijn. Van I Heart Revolution kocht ik het Surprise Dragon ei (dat je eerder al in een review kon zien) en het Chocolate Rose Gold palette.

Verder kocht ik ook nog twee liquid lipsticks van Wet n Wild in de kleuren Give Me Mocha en Coral Corruption. Ik kocht ook nog een L.A. Girl wenkbrauwpotlood in de kleur Auburn om mijn rode haar beter te matchen. De oogschaduw van Makeup Obsession kreeg ik gratis bij mijn bestelling.

Ook bij Kruidvat had ik nog een beetje geshopt, zowel online als in de winkel. Bij Garnier Ultra Doux was er een fijne actie waarbij je 4 producten voor 10 euro mocht uitkiezen. Normaal zijn hun maskers en droogshampoos altijd rond de 5 à 6 euro dus het ideale moment om goed in te slaan.

Nu mijn haar rood is was ik het minder vaak en gebruik ik vaker droogshampoo. Daarom sloeg ik twee flacons van hun vanille droogshampoo in. Om verder van de actie te profiteren kocht ik nog een kokosmelk conditioner en een havermelk masker. Ook kocht ik nog een CoLab Volume Boost droogshampoo en wow, die geeft écht veel volume!

Verder kocht ik ook nog een nieuwe Bourjois Healthy Mix in de kleur 52 om mijn selftankleur te matchen, 50 is dan helaas veel te licht. Ook kocht ik nog een nieuwe Duo wimperlijm, dit keer in het zwart i.p.v. clear. Last but not least kocht ik ook nog een Happy thee van het Kruidvat huismerk. Hun Beauty thee vind ik echt heerlijk dus ik wou de happy met sinaasappel en gember ook graag eens proberen.

Dit waren dus alweer alle dingen die ik gekocht heb! De komende weken ga ik al deze producten grondig uittesten en het resultaat daarvan volgt later nog. Volg me alvast via Facebook of Twitter om op de hoogte blijven!

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Share:

2 Comments

  1. Britt
    March 30, 2018 / 2:06 pm

    Ik zie een hoop mooie producten ertussen zitten, ik ben benieuwd naar het oogschaduw palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge