Boozyshop shoplog

Ik hoor het jullie al denken: “Heeft die gekke Amy nu wéér iets online gekocht?” en helaas moet ik jullie gelijk geven. Het was alweer een tijd geleden dat ik nog eens bij Boozyshop besteld had (denk: een jaar of twee) dus het leek me het ideale moment om me nog eens uit te leven. Er waren een paar items die al een hele tijd op mijn wishlist stonden en ze hebben ook pas een nieuw merk binnen, het leek me dus het ideale moment om eens te bestellen. Benieuwd naar wat ik gekocht heb? Lees dan zeker verder!

 photo Boozyshop-1_zpsdilistvh.png

Boozyshop is een webshop waar ik altijd al goede ervaringen mee heb gehad. Al van toen de webshop pas bestond was ik groot fan en ondanks dat ik er minder vaak bestel blijf ik het wel een fijne webshop vinden. Ze hebben zoveel verschillende betaalmanieren én je kunt je leveringsdatum ook nog eens kiezen, dat zijn eigenschappen die je niet vaak terugvindt bij andere webshops. Hun levering is snel (ze zetten je pakketje over aan de grens zodat het al gelijk in België is en dus sneller bij jou is!) en vanaf € 30 krijg je een free gift. Zo’n fantastische klantenservice is zeldzaam.

Ze hebben ook gratis verzending vanaf € 40 dus ik besloot me eens uit te leven en voor dat bedrag te bestellen. Het merk waar ik het eerst voor ging was BH Cosmetics. Amerikaanse Youtube guru’s praten er al jaren over en ook veel van mijn collega make-up artists zijn fan. Ik besloot om rustig te beginnen met een klein productje dus ik koos voor een lipliner in de kleur Rosy. Lipliners heb ik altijd te kort dus ik ben er zeker van dat ik dit product vaak zal gebruiken.

Boozyshop

Ook van LA Girl heb ik iets besteld, namelijk hun HD Pro Conceal in Classic Ivory. De HD Pro Concealers van LA Girl zijn zeer geliefd onder de professionele MUA’s dus ik wou dit product zeker eens een kans geven. Als het mij bevalt koop ik gelijk 20 kleuren, haha.

Nog een ander merk waar ik zeer benieuwd naar was is Freedom, een nieuw merk bij Boozyshop. Het merk zelf is niet nieuw maar ze verkopen het pas sinds een week of twee. Freedom is een zusterbedrijf van Makeup Revolution dus mijn interesse was meteen gewekt. Ik ging voor twee dingen: Het Pro 12 palette in Stunning Smokes en een Pro Blush in Lethal Weapon. Ik ben erg benieuwd!

Boozyshop

Last but zeker not least heb ik nog wat spulletjes van Sleek besteld. Raar maar waar, ik heb nog nooit een liquid lipstick geprobeerd. Ik loop énorm achter op deze hele trend dus het werd wel eens tijd dat ik het probeerde. Ik besloot om twee kleurtjes van Sleek te proberen en ik ging voor Brink Pink en Birthday Suit uit hun Matte Me lijn. Inmiddels heb ik deze producten al aan een kleine test onderworpen en wow, de kleuren zijn prachtig. Reviews volgen snel! Als laatste product heb ik dan nog een Sleek Concealer palette gekocht. Dit palette gebruikte ik vaak tijdens mijn lessen visagie en de kwaliteit is echt super, zeker als je naar de prijs kijkt. Ook hiervan volgt er zeker nog een review.

Dit was mijn Boozyshop shoplog. Een paar producten heb ik alvast uitgetest en ik ben erg blij met alles wat ik gekocht heb. Ik kan dan ook niet wachten om alles voor jullie te reviewen.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Share:

13 Comments

 1. Dionne
  August 5, 2015 / 7:01 am

  Ik ben benieuwd naar die matte lipsgloss van Sleek!

 2. August 5, 2015 / 8:07 am

  Je hebt prachtige producten gekocht Amy! Ik heb helaas echt een soort van no buy voor de rest van het jaar denk ik haha.

 3. beautifulday4makeup
  August 5, 2015 / 8:26 am

  Ik ben echt benieuwd naar dat Freedom palette

 4. Beautydiarynl
  August 5, 2015 / 8:40 am

  Wat een leuke producten heb je gekocht! Ik heb pasgeleden ook besteld bij Boozyshop en ik vind hun service top, zeker een reden om daar vaker te bestellen. Ik ben benieuwd naar dat Freedom palette.

 5. August 5, 2015 / 12:08 pm

  Nog nooit een liquid lipstick geprobeerd?! AMY !!! ö 😀 Echt super mooie dingen gekocht <3

  • Amy
   Author
   August 5, 2015 / 1:52 pm

   I KNOW, echt triestig voor een beautyblogger hé! 😀

 6. August 5, 2015 / 12:36 pm

  Je hebt hele leuke producten gekocht! Deze webshop heeft ook veel leuks 🙂

 7. August 5, 2015 / 12:59 pm

  Absoluut de HD Pro Conceal in Classic Ivory!

 8. August 5, 2015 / 1:24 pm

  Die Matte Me van Sleek zijn zoooo mooi! Ik heb al ergens een review gezien en ik ben verliefd.

 9. August 5, 2015 / 7:00 pm

  Wat een super leuke bestelling. Ik ben echt heel erg benieuwd naar de LA Colors concealer.

 10. Sanne Makeupgorgeous
  August 5, 2015 / 9:17 pm

  Leuke aankoopjes. Ik ben erg benieuwd naar de concealer.

 11. August 8, 2015 / 7:39 pm

  ik heb die concealer van Ebay, niet slecht en idd zoooveel kleuren beschikbaar 🙂 een mua’s droom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?