Brand focus: RainPharma

In Brand focus laat ik jullie geregeld verschillende merken zien waar ik echt fan van ben. Ik laat jullie mijn favoriete producten zien en vertel ook altijd wat meer over het merk. Normaal doe ik alleen dit soort posts rond make-up maar dit keer ga ik eens een Brand Focus rond RainPharma posten. Waarom? Omdat RainPharma vanaf 1 mei te koop zal zijn via élke apotheek in België/Luxemburg. Het ideale moment dus om mijn favoriete producten eens te laten zien!

Rainpharma

After Oil
Hét grootste cultproduct van RainPharma is toch deze After Oil. Het is een olie die je op je lichaam aanbrengt na het douchen, hierdoor heb je dan geen bodylotion meer nodig. Ik heb hem inmiddels al in alle geuren geprobeerd en ik kan er niet meer zonder!

Rainpharma-1

Advanced Precleanser
De Advanced Precleanser is gewoon een demaquillant. Het is een dikke olieachtige substantie die je royaal aanbrengt over de huid. Je masseert het in en daarna voeg je stilaan wat water toe. Door het water gaat het lichtjes schuimen, zonder je huid uit te drogen, en kun je je make-up eraf halen. Het is dus eigenlijk de eerste stap voordat je je facewash aanbrengt. Ik heb nogal een gevoelige huid en dit is de enige demaquillant waar mijn huid goed op reageert.

 photo Rainpharma-foot-bath-oil-1_zpsvjrhdjrw.png

Foot Bath Oil
Over dit product heb ik al meerdere artikels geschreven en ik ben nog steeds fan. Zeker na een lange dag werken of een vermoeiende winkeldag kan ik zó genieten van een voetbadje. Mijn review kun je hier teruglezen.

Rainpharma-3

Elementary Toning Mist
Deze toner bevat rozenwater en komkommer, hierdoor is hij ideaal voor de droge en gevoelige huid. Hij is ook volledig alcoholvrij dus hij gaat je huid niet rood maken, hij herstelt je huid zelfs na het reinigen. Het is ook een goed product voor als je acné hebt want het rozenwater werkt ontstekingwerend.

Ze hebben bij RainPharma natuurlijk wel meer fijne producten maar dit zijn toch de producten die écht onmisbaar zijn geworden voor mij. Vooral After Oil is een product dat ik steeds weer opnieuw koop en gelukkig heb ik nog 2 flessen staan. Mijn huid heeft de laatste maanden enorm veel baat gehad bij deze producten dus ik ben blij dat ze vanaf nu ook te koop zijn bij de apotheek.

Ga jij soms beautyshoppen bij de apotheek?

6 Comments

 1. beautifulday4makeup
  April 29, 2015 / 7:07 am

  Ik ben dol op de producten van RainPharma

 2. Delphine
  April 29, 2015 / 8:21 am

  Ik heb sinds kort een aantal producten aangeschaft van Rain Pharma maar het is de Sweet morning mint lijn in plaats van A Zest of Happiness. En het stinkt zo hard! Maar echt zooo hard! Het is wel enorm goed, daarom gebruik ik het toch dagelijks. Ik ben blij met de komst naar de apotheken, want iedere keer naar Antwerpen trekken..

 3. April 29, 2015 / 12:26 pm

  Super merk inderdaad! De After Oil moet ik dringend eens testen. Gebruik je de precleanser ook voor het ontschminken van je ogen?

 4. Jana
  April 29, 2015 / 2:01 pm

  Dankzij de Goed Gevoel box heb ik voor het eerst de After Oil getest en het is inderdaad een heel fijn product! Ik wil in de toekomst zeker nog meer van Rainpharma proberen.

 5. April 29, 2015 / 9:05 pm

  Heb zelf nog nooit iets geprobeerd van Rainpharma, maar heb er al veel goede dingen over gelezen wel! Liefs

 6. April 30, 2015 / 7:27 pm

  Ik ben dol op de bodyproducten! Ik moet nog steeds de skincare is uittesten, die klinkt ook wel fijn šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?