Budgetproof palettes: mijn favorieten

Een mooi palette hoeft écht niet duur te zijn. Daarom wil ik jullie vandaag mijn favoriete budgetproof palettes laten zien, van oogschaduw tot blush en highlighter. Kijk je mee?

MUA Elysium palette

Ik begin gelijk met een nieuwe favoriet: het MUA Elysium palette. Gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat, niet duur maar wél heel mooi. Ik hou tegenwoordig echt van zo’n lichtroze/champagne look op mijn ogen. Heel zacht en shimmery maar het weerkaatst het licht zo mooi. Die look kun je met dit palette zeer goed bereiken. Er zitten zowel lichte als donkere kleuren tussen en ook tussen mat en shimmery wordt goed afgewisseld. Hier volgt later zeker nog een review van want ik ben er erg blij mee.

 photo Essence-review-6_zpssxqslj88.jpg

Essence Light Up Your Face Luminizer palette

Ook dit palette is een fijn exemplaar dat je bij Kruidvat kunt kopen. Op zich niet zo geschikt voor veel huidtypes maar als je zeer licht bent zoals ikzelf ga je hier zeker veel plezier aan beleven. De meeste highlighting palettes zijn te donker maar met deze kun je goed uit de voeten. De highlighters zijn wel wat aan de poederige kant maar gelukkig is de pigmentatie dik oke.

 photo Only You Kerst 1_zpsntt0a6lu.jpg

Only You Mini Oogpalet

Niet alleen bij Kruidvat vind je fijn budgetproof palettes want zelfs bij Ici Paris XL kun je goed terecht. Dit palette van Only You is kwalitatief goed en kost slechts € 4,95. Only You is sowieso een merk dat nogal snel onderschat wordt omdat hun verpakkingen nogal doen denken aan kindermake-up. Niets is minder waar want over de kwaliteit mag je echt niet klagen. De pigmentatie is zeer goed en weinig fall-out, meer kun je toch niet wensen? Swatches van dit palette vind je terug in mijn review.

 photo Makeup Revolution Cream Blush 1_zpsyrslzyj4.jpg

Makeup Revolution All About Cream Ultra Blush palette

Eindigen doe ik alweer met een nieuwe favoriet want dit cream blush palette van Makeup Revolution is zeker het vermelden waard. Voor slechts € 8 heb je 8 verschillende cream blushes die zeer mooi zijn en goed aanvoelen op de huid. De meeste budget cream blushes zijn echt plakkerig en waxy, daar heb je bij deze zeker geen last van. Ook hier mag je zeker nog een review van verwachten later!

Dit zijn uiteraard niet de enige kwalitatief goede palettes met een lage prijs maar wel degenen die extra liefde verdienen. Ook bij bv. Sleek en Catrice vind je veel mooie exemplaren maar ik moet natuurlijk ergens een lijn trekken. Dit zijn alleszins mijn favorieten waar ik niet zo heel veel over lees dus ik wou ze zeker eens extra in de bloemetjes zetten.

Wat zijn jouw favoriete (budgetproof) palettes?

11 Comments

 1. Lonneke
  February 13, 2017 / 8:50 am

  MUA Elysium palette is echt een prachtig palette zeg mooi kleuren zitten er in.

 2. Britt
  February 13, 2017 / 10:03 am

  Oeh, ik heb ze nog geen van allen, maar dit zijn dan wel goeie toppers om te onthouden!

 3. Christine
  February 13, 2017 / 12:21 pm

  Oh ik heb nog geen enkele van deze getest! Ik ben écht fan van het MUA Romantic Efflorescence palette en ook Freedom heeft toffe blush en oogschaduw palettes!

 4. Manon
  February 13, 2017 / 5:48 pm

  Ik vind de MUA paletten altijd echt heel erg goed. Deze ziet er ook mooi uit

 5. Eva
  February 13, 2017 / 7:54 pm

  Waauw, die van MUA is echt mooi! Heb die nog niet tegen gekomen 🙂

 6. February 13, 2017 / 7:58 pm

  Het MUA palette en het only you palette heb ik ook! Vind ze inderdaad ook echt goed voor hun prijs, zo goed dat ik er alle varianten van heb 🙂

  Ilona
  http://www.artthisisart.com

 7. Karlien - Polished Cats
  February 13, 2017 / 8:45 pm

  oh dat only you oogpalette is prachtig

  liefs
  Karlien

 8. February 14, 2017 / 2:03 pm

  Het MUA Elysium palette vind ik ook echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?