Bvlgari Omnia Coral eau de toilette

Bvlgari Omnia Coral eau de toilette “doet denken aan de zonovergoten dagen, heldere blauwe luchten en zinderende kleuren van de Mediterrane zomer.” en is daarom de ideale geur om de zomer mee af te sluiten. Daarom review ik hem nog snel voor het écht koud wordt!

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral, een unieke eau de toilette

Omnia Coral is een speciale geur. Het is zowel een fruitige als een bloemige geur, echt een combinatie van de twee. Hij is niet al te sterk maar wel aanwezig genoeg voor een eau de toilette.

Ik vind Omnia Coral vooral een heel makkelijke en universele geur, je kunt hem zowel overdag als ‘s nachts dragen, hij past denk ik ook best wel bij veel mensen. Dit is echt zo’n typische geur die je iemand cadeau kan doen als je niet weet wat ze lekker vinden, met dit soort geurtjes kun je niet veel mis doen. Zowel mijn moeder als ik dragen hem graag dus hij wordt door alle leeftijden geapprecieerd. Ook voor iets jongere meisjes past hij perfect!

Dit zijn de geurnoten van Bvlgari Omnia Coral:

  • Top: bergamot, gojibessen
  • Hart: hibiscus, waterlelie en granaatappel
  • Basis: muskus en cederhout

Bvlgari Omnia Coral

De houdbaarheid van het parfum is super, je zou bijna niet zeggen dat het een eau de toilette als je naar de houdbaarheid kijkt. Ik spuit deze ‘s ochtends op en je blijft hem echt de hele dag door ruiken.

Ook heeft het parfum echt een prachtige flacon, niet zo standaard als de meeste parfumflacons. Eerst dacht ik dat het best onpraktisch zou zijn om op te bergen maar hij kan gewoon rechtstaan en neemt op zich niet zo heel veel plaats in. De verstuiver is ook erg origineel! Het enige nadeel aan de verpakking: hij heeft geen knopje dat je eraf kan halen moest je hem in een meeneemflacon willen meenemen om hem doorheen de dag nog eens extra te verstuiven. Echter vind ik dat omwille van de goede houdbaarheid ook weer niet echt nodig dus zo’n groot nadeel is het gelukkig niet.

Verkrijgbaarheid

Bvlgari Omnia Coral is te koop bij een aantal parfumerieën waaronder o.a. Douglas. Hier betaal je € 40 voor 25 ml of € 55,91 voor 40 ml.

Ben jij al bekend met de Bvlgari parfums? 

Share:

3 Comments

  1. September 23, 2016 / 8:35 am

    gave flacon 😀

  2. September 23, 2016 / 5:21 pm

    Bvlgari heeft zulke mooie geuren. Prachtige fles ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?