Cadeautip: Sleek Matte Me Seeing Double

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een make-up liefhebber? Dan heb ik vandaag de ultieme tip voor je! Make-up merk Sleek heeft namelijk een heleboel leuke sets ontwikkeld, waaronder deze Sleek Matte Me Seeing Double. In deze leuke giftset krijg je twee prachtige nude liquid lipsticks, zowel matte als metallic. In dit artikel vertel ik graag meer over deze toffe set. Kijk je mee?

Bij Sleek lanceren ze altijd de leukste cadeausets rond de feestdagen. Grote boxen vol met palettes of kleinere lieve cadeautjes zoals de set die ik hier laat zien, voor ieder budget of iedere wens hebben ze wel een mooi cadeautje. Echt fantastisch want de producten van Sleek zijn sowieso écht goed voor de prijs en dus ook ideaal om cadeau te doen. Al helemaal als de producten zo mooi voorverpakt worden!

Mijn absolute favoriet is de Sleek Matte Me Seeing Double set, waarin je twee mooie producten terug kunt vinden. Allereerst bevat de set een standaard matte liquid lipstick in de naam Shabby Chic. Om het geheel wat feestelijker te maken heeft Sleek besloten om er ook eens een Metallic Matte Me bij te doen, namelijk in de kleur Rusted Rose. Het leuke hieraan is dat je deze lipstick op zichzelf kan dragen maar ook heel makkelijk over Shabby Chic kunt aanbrengen.

De Sleek Matte Me lipsticks zijn vaak hit or miss bij de meesten. Er zijn veel mensen die ze echt verschrikkelijk vinden maar ze hebben ook veel fans. Ik kan mezelf zeker onder de categorie fans rekenen want ik heb over het algemeen altijd goede ervaringen gehad met het gamma. De kleur Birthday Suit is dan ook een van mijn favoriete liquid lipsticks allertijden aangezien hij dé perfecte nudekleur is voor mij en ook nog eens lang blijft zitten.

Het ‘probleem’ met de Sleek lipsticks is dat de formule vrij lopend is, zeker tegenover andere merken. Er zijn nu eenmaal mensen die een vastere formulere prefereren, zoals die van bv. Colourpop of Kylie Jenner. Ikzelf vind een natte en lopende formule juist makkelijker omdat deze niet gelijk vasthecht aan je lippen. Als je vaak last hebt van droge lippen dan is zo’n nattere formule juist beter! Met dit soort vloeibare formules heb je ook vaker langer de tijd om alles goed uit te smeren en om keurig te werk te gaan. Bij een droge formule hecht alles zo snel dat je direct correct moet kunnen werken om een proper resultaat te krijgen.

De formule van de Sleek Matte Me lipsticks is ook vrij dun. Ideaal in dit geval want daardoor kun je Shabby Chic en Rusted Rose goed combineren. Ik was in het begin wat sceptisch want ik dacht: “Oei, dat gaat toch super zwaar aanvoelen op de lippen?”. Met een dikke liquid lipstick zou dat inderdaad het geval geweest zijn maar bij deze Matte Me’s kan dat dus prima.

De bovenste foto is een swatch van Shabby Chic volledig op zichzelf. Op mijn armswatch links lijkt hij veel donkerder maar op de lippen valt dat nog goed mee. Het is de ideale warmroze nudekleur voor een lichte huid, ik vind hem echt prachtig! Op de swatch daaronder zie je Rusted Rose op zichzelf, net zoals op de armswatch rechts. Deze lipstick is niet geheel 100% dekkend maar wel goed genoeg om op zichzelf te dragen.

De onderste swatch is een combinatie van beide lipsticks en ik vind het echt verbazend mooi. Rusted Rose haalt echt het paarsroze in Shabby Chic naarboven, wat gelijk voor een hele andere kleur zorgt. De metallic glans wordt door de matte lipstick eronder gelijk een pak minder en zeer goed te dragen. Het is zeker niet overdreven als je beide kleuren met elkaar combineert!

Ja, ik ben zeker tevreden van deze mooie set. Ik vrees zelfs dat mijn Birthday Suit plaats gaat moeten ruimen voor deze nieuwe Shabby Chic want wat is dat een mooie kleur zeg! Ook als duo vind ik ze echt heel erg mooi en zeker niet tevreden. Ik vind beide lipsticks ook zeer prettig aanvoelen op de lippen, zoals bij elke Sleek lipstick wel het geval was.

De Sleek Matte Me Seeing Double kit kost € 14,95 voor 2 lipsticks en is verkrijgbaar via meerdere webshops.

Wat vind jij van deze kit?

4 Comments

 1. Mieke
  December 20, 2017 / 12:16 pm

  Mooie kleurtjes! De combinatie van de twee is echt top!

 2. Manon
  December 20, 2017 / 6:50 pm

  Wel mooi, maar zou er zelf niet zo snel voor kiezen

 3. Britt van Ommeren
  December 20, 2017 / 8:07 pm

  Wat een mooie kleurtjes!

 4. Christine
  January 4, 2018 / 2:17 pm

  Wauw, staat je echt mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?