web analytics

Cadeautip: Yves Rocher Tradition de Hammam

De feestdagen beginnen stilaan dichter te komen en dat wil natuurlijk zeggen: pakjestijd! Bij Yves Rocher kun je heel fijn cadeaushoppen want ze hebben een zeer uitgebreid gamma voor een fijne prijs. Ook hebben ze altijd leuke sets om cadeau te doen. Een van die sets is de Yves Rocher Tradition de Hammam ontdekkingsset. Leuk om cadeau te doen maar ook om de producten zelf te ontdekken. Kijk je mee?

Yves Rocher Tradition de Hammam

De Tradition de Hammam lijn is een echte klassieker van Yves Rocher. Het is hun spa gamma waarmee je heerlijk tot rust kunt komen en waarmee je jezelf een spa behandeling kunt geven, gewoon vanuit het gemak van je eigen huis. De producten voelen en ruiken luxe en dat terwijl ze niet eens zo heel duur zijn. Ik ben al langer bekend met de maskers uit het gamma maar besloot de andere producten toch ook eens een kans te geven, daarom heb ik deze ontdekkingsset maar besteld. Toen ik het aankreeg viel het me op dat dit echt wel een pérfect cadeautje is voor de feestdagen en iets wat menig beautyliefhebber vast wel kan appreciëren.

In het setje zit:

 • Oriëntaalse peeling (30 ml)
 • Oriëntaalse douche-olie (200 ml)
 • Verzorgende arganbalsem (30 ml)

Yves Rocher Tradition de Hammam

De verzorgende arganbalsem is een voedende en verzorgende crème op basis van arganolie en oranjebloesem. Hij ruikt heerlijk oriëntaals en luxe en het is toch net even wat specialer dan een normale body lotion of crème.

De Oriëntaalse Peeling heeft dezelfde zwoele oriëntaalse geur en bevat lekker veel pitjes die een stevige scrub geven. Het zijn gemalen arganpitjes dus gelukkig geen plastic dat in de zee terecht kan komen, ook zeker een groot voordeel aan deze scrub!

Last but not least heb je ook nog 100 ml van de douche-olie. Deze olie verandert in een subtiele schuimlaag van zodra hij in contact komt met water en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Dit is echt een fijn product tijdens de wintermaanden want douchen kan je huid behoorlijk uitdrogen! Ik vind de verpakking er trouwens ook echt geweldig uitzien, precies alsof je er mee kunt koken, haha.

Yves Rocher Tradition de Hammam

Voor deze mooie Yves Rocher Tradition de Hammam set betaal je slechts € 12,95. Liever wat meer producten? Dan is er ook een Yves Rocher Tradition de Hammam set van € 24,95 waarin je vier producten terugvindt. Bestellen kan via de site van Yves Rocher.

Ben jij al bekend met de Tradition de Hammam lijn?

Amy
Share:

7 Comments

 1. December 15, 2015 / 8:24 am

  Ik vind deze hammam lijn echt heerlijk! De douchegel heb ik staan 🙂
  Liefs,
  Eefje

 2. December 15, 2015 / 9:13 am

  Ik ben niet zo van olie, dat vind ik niet zo handig werken, maar het is wel super verzorgend!

 3. Jana
  December 15, 2015 / 9:33 am

  De geur van deze lijn is inderdaad heel fijn! Zo’n setje is altijd leuk om cadeau te geven/te krijgen!

 4. Melissa
  December 15, 2015 / 12:59 pm

  Klinkt alvast erg goed! Zelf heb ik deze lijn nog niet geprobeerd, dringend eens verandering in brengen.
  x

 5. Lianne
  December 15, 2015 / 4:26 pm

  Leuk en een goede prijs!

 6. Saraya
  December 15, 2015 / 9:07 pm

  Deze producten zijn zo fijn ❤️
  X

 7. beautifulday4makeup
  December 15, 2015 / 11:20 pm

  Ik ben vooral benieuwd naar de peeling. Ik vermoed dat ik deze graag zou gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?