web analytics

Camille x Cent Pur Cent collectie

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar.

Camille’s eerste make-up collectie zit boordevol unieke make-upproducten die zowel door jong als oud gebruikt kunnen worden. Ook zijn alle producten multifunctioneel waardoor ze fantastisch zijn om mee te experimenteren en om gewoonweg heel veel fun mee te hebben!

Benieuwd naar deze unieke collectie? In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Cent Pur Cent, het minerale make-up merk van Caroline Rigo (RiGorgeous) dat bij de apotheek verkocht wordt, zet al jarenlang in op toegankelijke make-up voor iedereen. Ook voor een jonger publiek, dat steeds vaker experimenteert met make-up, willen ze producten aanbieden.

Ze willen make-up ook gewoon leuk maken voor iedereen, iets dat je vrijwillig gebruikt omdat je er plezier aan beleeft en niet omdat het moet om je beter te voelen. Die boodschap willen ze ook aan de jongeren doorgeven.

Dit is wat Caroline Rigo zegt over de nieuwe Cent Pur Cent Camille collectie:

Online, via ons uitgebreide netwerk van apotheken, via de app én in onze Café Beauté conceptstores in Hasselt en Mol vind je Camille haar eerste, unieke make-upcollectie. De wereld van muziek en make-up harmonieus komt zo harmonieus samen in een betoverende symfonie van kleur en glans.

De collectie bestaat uit onder andere een gezichts- en bodycrème, samengesteld met 93% natuurlijke ingrediënten. De dagcrème en primer zijn verwerkt in één product. Met de cream blush stick geef je je wangen een natuurlijke blos en met de lipgloss je lippen een prachtige glans. Met de sky lashes verbeter je je wimpers. Naast een oogschaduwpallet en de skyliner oogpotloden, zijn de vloeibare oogschaduw (stardust topper) en de 100% vegan make-upborstels absolute toppers.

De collectie is gebaseerd op skinclusivity, waardoor ze geschikt is voor alle leeftijden, bestaat uit een breed scala aan kleuren, wat typerend is voor Camille en geschikt voor alle huidtinten, ondertonen en huidtypes. Ze is multifunctioneel. Zo kan je de blush gebruiken als lippenstift of oogschaduw. Als je twee blush sticks mengt, krijg je een mooie, warme, rozige glowy tint. De oogschaduwtopper is een highlighter of een extra touch op je lippen.

Camille was nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen make-uplijn, een droom die voor haar in vervulling gaat. Bij het verschijnen van de uitgebreide, betaalbare collectie, zal je merken dat deze effectief geïnspireerd werd door haar songs. Door de sociale media experimenteren heel wat meisjes al op jonge leeftijd met make-up. Daar spelen wij verantwoord op in. Onze populaire K3-boxen binnen het Cent Pur Cent Kids-segment zijn daar een goed voorbeeld van.

Met de uitgebreide, exclusieve en gelimiteerde make-upcollectie van Camille, zetten we de volgende stap. Niet alleen in de telenovelle Milo, maar ook in het dagelijkse leven gebruikt ze make-up, dus was het maar een kleine stap om samen met haar deze bijzondere collectie te ontwikkelen.

Benieuwd geworden naar deze unieke collectie?

Vanaf 24 april is de ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-upcollectie beschikbaar via een uitgebreid netwerk van apotheken, online, via de Cent Pur Cent-app en in de Café Beauté-conceptstores van Hasselt en Mol. Meer info vind je op www.centpurcent.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?