Catrice Absolute Nude palette

Na het Urban Decay Naked palette komt nu ook budgetmerk Catrice met een ‘naakt’ oogschaduwpalette. Het Catrice Absolute Nude palette bevat 6 natuurlijke bruintinten waar je de perfecte alledaagse look mee kunt creëren. In dit artikel review ik het Catrice Absolute Nude palette volledig. Kijk je mee?

Catrice Absolute Nude palette 1

Het palette van Catrice moet zeker niet onderdoen voor haar duurdere zusje van Urban Decay want de kwaliteit is echt prima!

Het pigment is best oke maar niet overdreven. Het blijft natuurlijk een oogschaduwpalette om een natuurlijke make-up mee te maken, geen smokey eyes of iets dergelijks. Je hoeft er dus niks overdreven van te verwachten!

Ook blijft alles doorheen de dag keurig op zijn plaats zitten. Je hebt niet teveel last van fallout, er komt net genoeg van de oogschaduw af. Wel merkte ik dat de kleuren wel redelijk hard in elkaar overlopen tijdens het blenden dus je gaat er af en toe opnieuw overheen moeten gaan wil je de intensiteit behouden.

Catrice Absolute Nude palette 1

De swatches zijn gemaakt met maar 1 veegje. Zoals je kunt zien, juist genoeg. Het enige nadeel aan dit palette vind ik dat sommige kleuren nogal wat op elkaar lijken. In het palette lijkt het alsof je veel verschillende kleuren krijgt maar dan na het swatchen vind ik de kleurselectie nogal eentonig. Als dit jouw kleuren zijn is het wel een top palette natuurlijk!

Catrice Absolute Nude palette

Ik vind het dus best een fijn palette! De kleurkeuze kon iets uitgebreider zijn maar kwalitatief vind ik het zeker een toppertje, al helemaal voor die prijs. Ik heb het palette al vaak en met veel plezier gebruikt!

Het Catrice Absolute Nude palette kost € 4,99 en is te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

5 Comments

 1. March 5, 2013 / 1:40 pm

  Ik vind het een mooi basis palette, maar ik heb genoeg aan mijn Naked2 palette 🙂

 2. March 5, 2013 / 7:21 pm

  Ik wil dit palette ook nog kopen, helaas is hij telkens bij mijn Kruidvat uitverkocht!

 3. Maison Fashion
  March 9, 2013 / 1:54 pm

  Erg mooi! Helaas is hij bij mij overal uitverkocht… Leuk om nog eens een Belgische blogger tegen te komen! 😀

  Liefs,
  Justine

 4. Lizanne
  June 23, 2014 / 2:01 pm

  Ik heb dit palette ook. Hij is echt heel fijn, en hele mooie swatches! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?