Catrice Active Warrior collectie

Ik hou er niet van om gedurende de dag mijn make-up bij te werken, ik ben daar gewoon veel te lui voor. Daarom kies ik voornamelijk voor langhoudende make-up die de hele dag keurig op z’n plek blijft zitten. Meestal zijn dit soort producten aan de prijzige kant maar dat hoeft dus echt niet altijd zo te zijn. Dat bewijst budgetmerk met de nieuwe Catrice Active Warrior collectie. Deze collectie bestaat uit make-up die je ook perfect tijdens het sporten kunt dragen, volledig sweatproof dus! In dit artikel laat ik een aantal items zien. Kijk je mee?

Catrice Active Warrior

Bewegingsvrijheid – fysieke en mentale fitness die in lijn is met je individuele behoeften. Deze nieuwe sporttrend zie je terug in de sportieve ‘athleisure’ kledingstijl én in onze nieuwe Limited Edition “Active Warrior”. De focus van deze collectie ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die bovendien transpiratie-proof zijn. Connect with your body!

Zo luidt de beschrijving van de Catrice Active Warrior collectie. Dat klinkt in mijn ogen allemaal zeer veelbelovend! Zelf zou ik nooit veel make-up naar de sportschool dragen maar ik kan me wel voorstellen dat sommige mensen dit wel doen. Ook voor andere zaken zoals een lange reis of een feestje dat de hele nacht doorgaat zou deze collectie dus goed kunnen dienen! Of gewoon voor mensen die, zoals ik, hun make-up niet graag bijwerken doorheen de dag.

In de collectie vindt je een heleboel items terug van refreshing wipes tot primers en waterproof lipliners. Ik testte in totaal drie items uit deze collectie: de Instant Blurring Stick, de Make-up Freezing Spray en de Epic Sex-Proof Lip Ink.

Catrice Active Warrior

Make-up Freezing Spray (€ 4,99)

Ik begin met mijn favoriete product uit de hele collectie en dat is de Make-up Freezing Spray die de naam Gym Tonic meekreeg. Deze fijne spray wordt niet geklasseerd als een echte spray omdat je hem dus ook heel erg goed als primer kunt gebruiken. Met deze spray kun je dus zowel je make-up applicatie starten als eindigen!

Ik vind dit echt een heel fijn product. Sowieso ben ik zeer picky als het op dit soort sprays aankomt, omdat ik de nevel meestal niet goed vind. Bij sommige (goedkopere) sprays heb je namelijk last van te dikke druppels en dat is écht niet prettig. Bij deze spray heb je gelukkig wel een hele zachte nevel die zich egaal over de huid verdeelt.

Catrice Active Warrior

Ik merk zeker ook bij het gebruik van deze spray dat mijn make-up veel langer houdbaar is. Natuurlijk kan hij niet tippen aan zoiets hardcore als de Urban Decay All Nighter maar hij doet zijn werk echt wel goed. Met deze spray kan ik de houdbaarheid van mijn hele make-up toch makkelijk met een uurtje of 5-6 verlengen! Zo jammer dat deze limited edition is of ik had waarschijnlijk een nieuwe budget holy grail gevonden. CATRICE PLEASE!

Catrice Active Warrior

Instant Blurring Stick (€ 3,99)

Als je last hebt van een vette huid die talg aanmaakt, dan moet je dit product zéker eens bekijken. Deze Instant Blurring Stick is een matterende primer die zijn werk erg goed doet. Hij matteert de huid echt meteen maar op een heel zachte en natuurlijke manier. Je kunt het goed vergelijken met de Blur Stick van het merk Milk Makeup. Die stick heeft ook een soortgelijke manier van verdoezelen en matteren.

Voor mijn huid is hij niet zo geschikt omdat het op mijn droge en doffe huid snel voor velletjes zorgt. Mijn huid is ook al supermat zonder zo’n stick dus ik heb het ook niet echt nodig. Wel vind ik het fijn om het zeer plaatselijk te gebruiken op plaatsen waar ik toch wel last heb van grove poriën. Hij gaat de poriën niet opvullen zoals Benefit Porefessional maar zorgt er wel voor dat ze minder opvallen.

Catrice Active Warrior

Epic Sex-Proof Lip Ink in C01 AdREDnaline (€ 4,59)

Dit is echt een speciaal product en totaal niet wat ik verwacht had. Toen ik de huls voor de eerste keer zag dacht ik dat het een doodnormale liquid lipstick zou zijn. Niets is minder waar want het is juist een speciale hybride van een lipstain en een lipgloss. Als je hem aanbrengt is het eerst een glimmende lipgloss maar naarmate de gloss verdwijnt blijft er enkel nog een stain over.

De lipstain is trouwens wel echt heavy duty want hij bleef echt uuuuuuuren zitten. De gloss ging er na een uurtje of twee vanaf maar die stain, oh boy. Ik heb het niet geprobeerd of deze lipstick effectief sex proof is maar een Double Cheese van de McDonalds overleeft hij wél, haha!

Catrice Active Warrior

Niet alleen de formule is zeer uniek trouwens, ook de kleur is heel speciaal. De Lip Ink die ik hier heb is in de kleur C01 AdREDnaline maar ik zou het geen rood durven noemen. Op mijn huid is het eerder een feloranje met een roodroze ondertoon er doorheen. Ik kan het bijna niet omschrijven, de kleur is echt heel uniek.

Catrice Active Warrior

Het borsteltje vind ik trouwens ook zeer fijn in gebruik. Het is zo’n typische doe foot applicator zoals bij de meeste lipglosses maar toch brengt hij zeer fijn aan. Hij is nogal aan de kleine en platte kant, waardoor je heel makkelijk bij alle kleinere hoekjes kunt komen.

Catrice Active Warrior

Voor mij is dit zeker een geslaagde collectie. De Freezing Spray vind ik echt heel erg fijn en voor dat geld is het echt wel een supergoede fixerende spray. Ook over de Lip Ink ben ik zeer tevreden want de lipstain blijft urenlang zitten zonder problemen. Zelfs het vettigste eten overleeft hij prima. De Instant Blurring Stick lijkt me qua werking ook een zeer fijn en handig product, alleen is het voor mijn droge huid iets minder goed geschikt.

De Catrice Active Warrior collectie is vanaf april 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Welk product lijkt jou het fijnst?

3 Comments

 1. Nienke
  March 25, 2018 / 6:29 pm

  Ik ben erg benieuwd naar de spray geworden! Wat heb je een mooie foto’s gemaakt.

 2. March 26, 2018 / 3:07 pm

  Die spray staat op mijn wishlist en wil ik zeker eens proberen!

 3. April 4, 2018 / 5:12 pm

  Zou zo’n lip ink echt willen proberen! Wel een gekke naam voor een merk dat vooral tieners kopen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?