Catrice Astrology collectie (nov-dec 2018)

Hoe dichter we bij het nieuwe jaar komen, hoe meer astrologie een rol speelt in het leven van de mensen. Het einde van het jaar is immers het perfecte moment om een glimp op te vangen van de toekomst. Daar speelt Catrice mooi op in met hun Astrology collectie. Deze prachtige én luxe collectie bevat een aantal mooie producten die zeker de moeite waard zijn! Dit vind je allemaal terug binnen de Catrice Astrology collectie:

Catrice Astrology

Astrology Eye Palette – € 12,99

Voor speciale momenten: het palet met twaalf hooggepigmenteerde poederoogschaduwen in bruin- en goudtinten accentueert de ogen vakkundig. De oogschaduwen kunnen zowel solo als gecombineerd worden aangebracht om matte, glinsterende of sprankelende effecten te creëren voor oogverblindende looks. De hoogwaardige verpakking met magnetische sluiting bevat twee geïntegreerde spiegeltjes – ideaal voor op reis of voor een snelle touch-up on te go.

Catrice Astrology

Astrology Face Palette – € 12,99

In een oogwenk een frisse look: met twee glanzende highlighters, een koele blush tint en een warme nuance om mee te contouren. Het all-in-one Face Palette biedt alles wat nodig is voor een stralende teint. De hoogwaardige verpakking bevat twee spiegeltjes en een magneetsluiting, zodat het altijd gemakkelijk en goed sluit. Het perfecte palet voor op reis.

Astrology Kabuki Brush – € 5,59

Voor de perfecte finish: de Kabuki Brush is de musthave beauty tool voor verschillende poedertexturen. Een prachtig air brush effect en perfect geblende overgangen kunnen worden gecreëerd door de poeder met een ronddraaiende beweging aan te brengen. De mooie kwast bevat dikke synthetische haren en voelt superzacht aan.

Catrice Astrology

De Catrice Astrology collectie is dus niet zo heel uitgebreid maar zeker wel de moeite waard! Vooral de palettes vind ik er prachtig uitzien en ook heerlijk luxe voor die prijs. Je ziet het thema heel goed terugkomen in de verpakking dus groot applaus voor Catrice! Zodra de collectie in de winkel ligt zal ik jullie zeker nog updaten over de kwaliteit van de producten.

De Catrice Astrology collectie is verkrijgbaar van half november t.e.m. eind december en dit bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

Wat vind jij van deze collectie?

1 Comment

  1. October 31, 2018 / 12:47 pm

    Wat een mooi palette, gave kleuren zitten erin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?