Catrice Astrology Face Palette

Een tijdje geleden liet ik jullie al een preview zien van de Catrice Astrology collectie. Deze ligt inmiddels eindelijk in de winkels dus het werd hoog tijd om mijn favoriete product uit deze collectie aan jullie te tonen: het Catrice Astrology Face Palette. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Catrice Astrology Face Palette

Astrologie is voor veel mensen een belangrijk iets. Zeker met het nieuwe jaar op het oog grijpen mensen vaak terug naar hun sterrenbeeld om te lezen wat er voor hun toekomst voorspeld wordt. Daarom werd de Catrice Astrology collectie net nu gelanceerd, met het oog op de feestdagen.

Binnen deze collectie zien we de astrologie dus zeer sterk naar voor komen, net zoals veel gouden accenten. Het is dus een zeer feestelijke én luxe collectie geworden.Binnen de Catrice Astrology collectie vinden we o.a. het Catrice Astrology Face Palette terug. Ook in dit product zie je dat luxe aspect zeer goed naar voren komen.

Het palette is namelijk prachtig gedecoreerd, heeft twee luxe spiegels aan de binnenkant en een sterke magnetische sluiting. Qua verpakking deed het me direct aan de Tarte highlighter en contouring palettes denken dus dat is zeker een mooi compliment voor Catrice!

Catrice Astrology Face Palette

Buiten de mooie verpakking is de inhoud ook erg belangrijk natuurlijk en ook die is zeker niet mis! Dit palette bevat twee verschillende highlighters, een bronzer en een blush. De producten zitten verscholen achter een plastic folie waarbij de astrologie branding ook weer extra benadrukt wordt.

Eens je de folie weghaalt komen de producten tevoorschijn. De poeders ogen redelijk zacht in het palette maar dat zijn ze dus ook op de huid. Als je op zoek bent naar een feestdagencollectie vol glitter en glamour, dan kun je de Catrice Astrology collectie misschien beter overslaan. De producten die in dit palette zitten zijn, voor mij althans, perfect voor iedere dag.

Catrice Astrology Face Palette

Allereerst heb je dus twee verschillende highlighters. Je hebt een highlighter die eerder naar goud neigt maar ook een highlighter die eerder brons-oranje is. Beiden dus heel erg warm maar dat mag wel in de winter, zo krijgt je huid toch de nodige warmte die het anders zou missen. De highlighters geven een mooie glans op de huid maar geven zeker geen extreme wetlook of teveel glitter. Al bij al zijn ze dus nog redelijk subtiel.

Ook de blush en de bronzer zijn redelijk zacht van kleur. De pigmentatie is goed en ze brengen fijn aan maar op de huid zijn ze dus nogal kalmpjes. Voor mij perfect want in de winter is mijn huid zó licht dat de meeste producten bij de drogisterij veel te donker worden. Met deze blush en bronzer kan ik gelukkig wel goed vooruit!

Catrice Astrology Face Palette

Kwalitatief zijn het dus vier fijne poeders maar je huid moet er dus wel licht genoeg voor zijn. Alle poedertjes voelen fijn aan op de huid, blenden makkelijk en blijven ook heel mooi zitten. Het enige ‘probleem’ is dus dat ze redelijk zacht zijn van kleur. Hierdoor zijn ze wel fijn als je van een natuurlijke make-uplook houdt die niet al te dramatisch is.

Ik ben dus zeer van het Catrice Astrology Face Palette en ga er nog de hele herfst en winter lang van genieten! Dit palette behoort dus tot de limited edition Astrology collectie en is verkrijgbaar bij Kruidvat (BE/NL) en Trekpleister (NL) voor € 12,99.

Wat vind jij van dit palette?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?