Catrice Bang Boom Brow limited edition

Wenkbrauwen kunnen je hele make-uplook maken of breken. Je mag ze dan ook zeker en vast nooit overslaan! Gelukkig kun je je wenkbrauwen goed bijwerken met de nieuwste Catrice Bang Boom Brow limited edition.

Binnen deze collectie vind je heel wat handige wenkbrauwproducten terug in verschillende tinten met een perfecte match voor elke wenkbrauwkleur.

Dit vind je allemaal terug binnen deze collectie:

BROW FIX SOAP STYLIST – € 3,99

Vind jouw perfecte match: een styling booster voor fijne, blonde haartjes of een contouring product voor volle, donkere wenkbrauwen – met de zes tinten vindt elk wenkbrauwtype gegarandeerd de goede kleur. Het lifting effect helpt bij het creëren van expressieve wenkbrauwen met langdurig volume in no-time!

Verkrijgbaar in de volgende tinten:

FACE & BROW FIXING SPRAY – € 4,99

Flawless make-up, mat en fixerend: met de Face & Brow Fixing Spray is één spray alles wat je nodig hebt om je look te fixeren.

Dankzij de toegevoegde groene thee voelt de matterende spray fijn aan op de huid en houdt het je perfect gestylde wenkbrauwen de hele dag in vorm.

DUO BROW LIFT BRUSH – € 2,89

Get in Shape! De Duo Brow Lift Brush geeft je wenkbrauwen de perfecte vorm om te matchen met de vorm van je gezicht.

Het professionele borsteltje met kwalitatieve, synthetische haartjes biedt twee keer hulp: borstel je wenkbrauwen in een opwaartse beweging met de spoolie, breng ze in de ideale positie en fixeer ze met het ovale borsteltje. Vol volume voor unieke momenten!

De Catrice Limited Edition BANG BOOM BROW is verkrijgbaar bij Kruidvat van mid-januari tot midden maart 2022.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?