web analytics

Catrice Beautiful You collectie (maart 2023)

Jij bent mooi, op elke manier! De nieuwe Catrice Limited Edition Beautiful.You. draait om schoonheid – het gaat niet om idealen, maar om hoe jij je uitdrukt, in al je beauty, vol plezier en fun! De veelzijdige producten van de Catrice Beautiful.You. Limited Edition bieden alles wat je nodig hebt: van een prachtig oogschaduw palette tot zelfs een unieke haarclip.

Dit zijn alle producten die je binnenkort terug kunt vinden binnen de Catrice Beautiful You collectie:

Eyeshadow Palette – € 9,98

Beautiful. You. Deze bedrukking op het Eyeshadow Palette van de CATRICE Limited Edition herinnert beautylovers eraan dat ze
absoluut prachtig zijn. De 12 op elkaar afgestemde kleuren van het palet zijn perfect om beauty in al haar facetten uit te drukken.

De tinten, variërend van donker, goud, rosé, rood en bruin, maken een grote verscheidenheid aan combinaties mogelijk, met verschillende finishes in mat en glanzend. De papieren verpakking bevat bovendien een spiegeltje.

Cream-to-powder Blush – € 4,99

Be beautiful, op je eigen manier: de Cream-To-Powder Blush is verkrijgbaar in twee unieke kleuren en creëert een puur natuur, matte finish.

De crèmetextuur verandert in poeder wanneer het in contact komt met de huid, en versmelt praktisch met de huid. De blush blendt gemakkelijk en heeft een opbouwbare dekking. Dankzij het geïntegreerde spiegeltje kun je op elk moment een snelle touch-up doen.

Plumping Lip Gloss – € 3,99

Deze unieke plumping lipgloss is een must-have voor een look die je natuurlijke, individuele schoonheid tot uitdrukking brengt. De gewichtsloze textuur met zijn intense kleur en glossy finish bevat glansdeeltjes die de lippen een plumping effect geven en ze meteen voller doen lijken.

De Beautiful.You. Plumping Lip Gloss is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: rood, rosé en oranje. De oranje tint heeft een pure finish die elke huidtint flatteert.

Hair Clip – € 3,99

Elke dag is een Good Hair Day – de CATRICE Beautiful.You. Hair Clip doet elke haarstijl veranderen in een ware blikvanger. De statement clip heeft een kleurrijk design en kan voor verschillende haarstijlen worden gebruikt – of je nu steil, golvend of krullend haar hebt.

Vanaf maart 2023 vind je deze trend edition van Catrice terug bij Kruidvat.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?