web analytics

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Sinds het vijfde middelbaar (en dat was in 2010!) ga ik nooit meer naar buiten zonder winged eyeliner. Het is mijn signature look en zonder voel ik me gewoon niet mezelf. Binnen mijn collectie zijn er dus al heel wat eyeliners de revue gepasseerd.

Een recente ontdekking is de gloednieuwe Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof. Een betaalbare waterproof eyeliner met een dun stiftje, dat klinkt natuurlijk veelbelovend!

Ik heb deze nieuwe eyeliner de afgelopen weken grondig getest dus het leek me het ideale moment voor een review. Kijk je mee?

verpakking van de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Dat Catrice al lang geen onopvallend goedkoop merk meer is, dat bewijst deze gloednieuwe Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof weer opnieuw. Deze eyeliner komt in een chique, kartonnen doosje waardoor het product er gelijk een stuk duurder uit ziet.

Zodra je de verpakking opent komt er een sleek eyelinerpen tevoorschijn.

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof borsteltje

Het borsteltje van de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Bij Catrice beloven ze een eyeliner die met extreme precisie langs de wimperlijn glijdt. Deze precisie zou je moeten bereiken dankzij het dunne, flexibele puntje van de eyeliner.

De applicator van deze Ink Tattoo Liner bestaat uit echte haartjes i.p.v. uit een felt tip. Hierdoor buigen de haartjes ook echt mee, wat ik persoonlijk een stuk aangenamer vind werken dan zo’n harde felt tip.

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Doet de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof wat hij belooft? 

Ondanks dat het zo’n goedkope eyeliner is krijg je wel een gitzwart resultaat. Bij de meeste goedkopere eyeliners moet ik vaak een aantal keer over hetzelfde lijntje gaan om een écht zwart en donker resultaat te verkrijgen.

Met deze eyeliner heb ik dat probleem dus niet. Zelfs bij de lichtste aanraking met je huid krijg je meteen een gitzwart resultaat.

Doordat je slechts een dun laagje aanbrengt gaat het ook niet afbrokkelen of uitsmeren zoals bij goedkope zwarte eyeliners vaak het geval is. Hierdoor is de houdbaarheid echt super!

Hij is niet zo extreem waterproof als mijn Dollywink eyeliner (die blijft echt 24h zitten en dit zelfs bij 43°C!) maar een volledige dag druk rondlopen overleeft hij prima!

Conclusie

Deze nieuwe eyeliner van Catrice heeft me zeker niet teleurgesteld. Hij werkt secuur, is gitzwart én de houdbaarheid is gewoon echt geweldig. Voor die prijs kun je volgens mij geen betere eyeliner maken.

De Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof kost € 4,99 en is vanaf februari verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wil je graag meer lezen over eyeliners? Lees dan ook zeker mijn artikel over de beste zwarte eyeliners onder 15 euro. Daarin vind je nog veel meer fijne budgetproof eyeliners terug!

Gebruik jij een liquid eyeliner?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Comments

  1. January 30, 2020 / 9:19 am

    een fijne eyeliner is dit!

  2. January 30, 2020 / 8:16 pm

    Ik ben benieuwd hoe hij er op het oog uit ziet! Klinkt goed in ieder geval. 🙂

  3. February 2, 2020 / 8:38 am

    Ik heb deze eyeliner ook getest en ik ben groot fan! Hij glijdt zo makkelijk over de huid heen en het resultaat is inderdaad heel zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?