Catrice California in a Box Bronzer & Blush palette

Bij Catrice voeren ze geregeld veranderingen door in het assortiment. Een van de meest populaire veranderingen is de toevoeging van de grote palettes. Vooral het Catrice California in a Box Bronzer & Blush palette is zeer geliefd onder de beautyliefhebbers. Dit doosje bevat namelijk twee blushes, twee bronzers en een glinsterende topper. Met dit palette zou je dus de perfecte zomerlook kunnen creëren. Kijk je mee naar dit palette?

Catrice California in a Box

Sinds de vorige assortimentsverandering heeft Catrice dus een heleboel mooie nieuwigheden. Eerlijk gezegd vond ik Catrice vroeger nogal een saai merk. De laatste jaren hebben ze echter een sterke comeback gemaakt en leveren ze kwalitatief goede producten in strakke verpakkingen.

Hun nieuwe palettes zijn daar zeker een goed voorbeeld van. Een van die nieuwere palettes is het California in a Box Bronzer & Blush palette.Het Catrice California in a Box Bronzer & Blush palette is zomer in een doosje. Het is een palette boordevol warme tinten die je huid een stralende zomerse glow horen te geven.

Doordat het zoveel verschillende producten bevat is het ideaal om mee te nemen op reis. Of als je thuis blijft om het effect van een lange zonnige reis na te bootsen 😉 .

Catrice California in a Box

Catrice California in a Box

Inhoud van het Catrice California in a Box palette

In het California in a Box Bronzer & Blush palette vind je dus vijf verschillende producten terug: twee blushes, twee bronzers en een shimmery topcoat. Ik dacht eerst dat de topcoat gewoon een highlighter was en daar kun je hem ook voor gebruiken, mits je huid donker genoeg is. Als je een lichte tot zeer lichte huid hebt is hij toch vooral aan te raden om als topcoat te gebruiken bij de andere producten.

In het palette vinden we verder ook twee blushes terug. Eentje heeft een zachte satijnen finish en is iets meer roze van kleur, de andere blush heeft meer shimmers en is juist eerder peachy en dus ook wat warmer. Beide tinten zijn wel redelijk warm en gaan dus vooral een bruine huid zeer mooi complimenteren of warmte toevoegen aan een zeer lichte huid.

De twee bronzers verschillen ook wel aardig van kleur. De linker bronzer heeft een iets gelere ondertoon terwijl de rechtse bronzer eerder een rode ondertoon heeft. Ook bij deze kleuren zie je de warmte weer goed naar voor komen.

Catrice California in a Box

Je ziet dus al dat er wel wat shimmers doorheen sommige kleuren zitten maar het is zeker niet in your face. Moest je dit toch willen, dan komt de topcoat heel erg goed van pas. Deze kun je over alle andere producten aanbrengen om ze helemaal te customizen.

Je kunt dus bv. een beetje extra glans toevoegen aan de bronzer of juist heel erg veel shimmers toevoegen aan de peachy blush. Hierdoor heb je dus eigenlijk veel meer waar voor je geld.

Alle poeders voelen heel zacht aan en zijn goed gepigmenteerd, dit kun je ook zeker terugzien op de swatches hierboven. Doordat ze zo zacht zijn zijn ze wel redelijk poederig dus wat voorzichtigheid met je kwast is zeker aan te raden. Tik je kwast ook altijd even af tegen het palette voor je de producten gaat aanbrengen, zo heb je zeker nergens last van.

Catrice California in a Box

Conclusie

Ik vind het Catrice California in a Box Bronzer & Blush palette dus zeker wel een aanrader, mits je natuurlijk wel van warme tinten houdt. Ikzelf heb een zeer gele ondertoon dus voor mijn ondertoon werken de producten echter perfect.

De producten zijn redelijk licht van kleur en goed op te bouwen dus ook voor een lichte huid zijn ze redelijk goed geschikt. Voor de kwaliteit hoef je het ook zeker niet te laten want daarbij zit alles wel juist!

Het Catrice California in a Box Bronzer & Blush palette kost € 9,89 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

1 Comment

  1. Anna
    May 29, 2018 / 9:39 am

    Ik vind dit echt een super mooi palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?