Catrice Dawid Tomaszewski collectie

Budgetmerk Catrice werkt geregeld samen met gerenommeerde ontwerpers, wat altijd resulteert in prachtige luxe collecties. Dit keer heeft Catrice samengewerkt met Dawid Tomaszewski, waarbij de beautyproducten geinspireerd zijn op zijn herfst/winter collectie. Veel goud, veel shimmers en vooral veel luxe: dat is de Catrice Dawid Tomaszewski collectie. In dit artikel laat ik je een aantal producten zien!

Catrice Dawid Tomaszewski

Ik weet niet wat het tegenwoordig is met Catrice maar serieus, hun producten hebben een énorme upgrade gekregen tegenover vroeger. Als je de verpakkingen en producten ziet, je zou bijna niet geloven dat het hier om een drogisterijmerk gaat. Alle producten zouden gemakkelijk tussen de Estee Lauders en Diors van deze wereld kunnen liggen.

Ook bij de Catrice Dawid Tomaszewski collectie is dit weer het geval. De hele collectie staat in het teken van goud en schitteringen en dat zie je echt wel terug.

Catrice Dawid Tomaszewski

Ik heb de Beauty Clutch (€ 4,99), het Eye & Face palette (€ 7,99) en de Wild Matt Lip Colour in Unconventional Violet (€ 3,99) om aan jullie te laten zien.

Laten we allereerst beginnen met dé topper van de collectie en dat is mijn ogen het Eye & Face palette. Helaas werd die van mij kapot geleverd (grrrmblll, POST NL!!!!!) maar ik heb het gelukkig nog grotendeels kunnen redden. Het ziet er nu misschien iets minder proper uit maar gelukkig is het nog steeds een plaatje om naar te kijken. Kijk eens naar die vormgeving, zo mooi!

Catrice Dawid Tomaszewski

V.l.n.r.: de highlighter – de 4 linkse kleuren uit het palette

Catrice Dawid Tomaszewski

V.l.n.r.: de 4 rechtse kleuren uit het palette – de blush

Dit Eye & Face palette bevat 8 oogschaduwkleuren, een blush en een highlighter. De highlighter is zeer licht van kleur en voelt zeer zacht aan. Op de huid is hij niet echt heel erg opvallend dus voor mij is het niet zo speciaal. De blush is daarentegen echt práchtig! In de pan lijkt hij zeer sterk op NARS Orgasm maar stiekem vind ik deze mooier omdat er meer glans doorheen zit.

Ook de oogschaduwkleuren zijn zeker niet verkeerd. Hier en daar zit er eentje tussen dat niet extreem goed gepigmenteerd is maar over het algemeen komen ze allemaal mooi over op de huid. Wel vind ik het jammer dat er een aantal kleuren tussen zitten die sterk op elkaar lijken, een beetje extra variatie had zeker wel gemogen van mij.

Catrice Dawid Tomaszewski

Over de Wild Matt Lip Colour in Unconventional Violet ben ik helaas iets minder enthousiast. Zo jammer want het zag er echt veelbelovend uit! De mooie gouden huls en de velvet lipstick die erin zit, het leek me echt wel een topper. Helaas is het geen match tussen mij en deze lipstick want ik krijg hem echt niet mooi aangebracht. Op de swatch ziet het er nog wel OK uit maar je ziet toch wel dat het wat streperig aanbrengt.

Op de lippen lukt het ook niet zo goed om een egaal resultaat te bekomen. Doordat hij zo stroef aanbrengt vind ik het lastig om mijn lippen egaal te coaten. Ook oogt hij volledig mat maar blijft hij wel wat slippery aanvoelen, waardoor de binnenkant heel snel slijt. Ik heb al geprobeerd om eerst een lipliner aan te brengen maar ook dat is niet echt een succes.

Catrice Dawid Tomaszewski

Kort samengevat: de Catrice Dawid Tomaszewski collectie ziet er echt beeldig uit. De clutch is een echte eyecatcher om uit je tas te halen, super mooi! Het Eye & Face palette is zijn geld zeker waard want vooral de oogschaduw én de blush zijn kwalitatief zeer goed. De lipstick zou ik persoonlijk skippen omdat hij niet goed blijft zitten op de lippen en ook niet egaal aanbrengt.

De Catrice Dawid Tomaszewski collectie is limited edition en verkrijgbaar van half oktober tot half november 2017. Catrice is o.a. verkrijgbaar bij drogisterij Kruidvat.

Wat vind jij van deze collectie?

5 Comments

 1. Yara
  October 9, 2017 / 9:47 am

  Ziet er goed uit voor die prijs!
  Liefs,
  Yara

 2. Manon
  October 9, 2017 / 5:08 pm

  Aparte naam voor de collectie van Catrice…of nouja apart.. moeilijk bedoel ik meer haha. Ik vind het er wel mooi uitzien

 3. Christine
  October 9, 2017 / 8:45 pm

  Prachtige verpakking maar de kleuren spreken me niet meteen aan!

 4. Rosanne
  October 10, 2017 / 12:41 am

  Wauw dat palette, die groene kleur is erg mooi! Jammer van de lipstick..

 5. October 11, 2017 / 4:37 pm

  Wat een mooie pallet is het meid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?