web analytics

Catrice Dear Universe collectie (februari 2023)

Maak je klaar voor een kosmische, magische make-up look met de nieuwste Catrice Dear Universe collectie. Deze collectie staat helemaal in het teken van de kosmos en zorgt ervoor dat je ogen en nagels gaan stralen. Van een opvallend oogschaduwpalet met prachtige tinten en opvallende fake lashes tot galactische press-on nagels die meteen de aandacht trekken, je vindt het hier allemaal!

Dit zijn alle producten die je binnenkort binnen deze nieuwe collectie terug kunt vinden:

DEAR UNIVERSE EYESHADOW PALETTE – € 9,89

Eye love it! Galactische blikvangers zijn gegarandeerd met het Make My Wish Come True Eyeshadow Palette. De 12 op elkaar afgestemde tinten hebben verschillende finishes en effecten van mat tot glinsterend – zodat je compleet verschillende looks kunt creëren.

De highlight? De verpakking van hoge kwaliteit met een cool heelaldesign en geïntegreerde spiegel. De perfecte partner voor elke gelegenheid.

DEAR UNIVERSE 3D FALSE LASHES – € 4,49

Echte blikvangers creëren? Dan zijn de 3D False Lashes absoluut perfect, omdat ze direct een sterke expressie aan je ogen geven. Vier verschillende versies – van natuurlijk tot dramatisch – maken de wimpers voller met een 3D effect en creëren fancy looks.

De wimpers bevatten een wimperlijm en zijn dus gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen. Het beste van alles? Ze zijn herbruikbaar… net zoals eindeloze liefde!

DEAR UNIVERSE INSTANT MANICURE – € 4,99

Dear Universe … laat mijn nagels perfect zijn! Geen probleem: de Instant Manicure press-on nagels creëren een professionele look net zoals in de nagelsalon. Of je nu voor een speels ontwerp gaat zoals de “I Am Self- Loving” press-on nagels of een elegante, holografische look zoals de “I Am Energized” nagels: een cool heelaldesign is gegarandeerd.

Het fijne eraan? De press-on nagels zijn zelfklevend en kunnen worden aangebracht in een mum van tijd.

De Catrice Dear Universe Limited Edition is verkrijgbaar in februari 2023… dus noteer het in je agenda om er zeker van te zijn dat je hem niet mist!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?