Catrice Extreme Lip Booster review

Wie wil er nu geen volle, glanzende lippen moesten ze bij Catrice gedacht hebben. Met de gloednieuwe Catrice Extreme Lip Booster zou je vollere lippen moeten verkrijgen zonder dat er lipfillers aan te pas komen.

Dit doet het product dankzij het toegevoegde chili- en mentholextract. De combinatie van deze ingrediënten zou een hot én cold effect aan de lippen moeten geven waardoor deze op een natuurlijke manier opzwellen.

Ik heb dit unieke product natuurlijk ook eens geprobeerd en deel in dit artikel mijn bevindingen. Kijk je mee?

Het succes van de lipplumper

Producten die je lippen groter laten worden, ook wel beter bekend als lipplumpers, zijn al jaren een fenomeen in de beautywereld.

Ik leerde ze kennen toen ik pas begon met make-up, ergens rond 2009. Toen waren ze al immens populair en werkelijk iedereen had er standaard eentje op zak.

Vooral de lipplumper van Essence was toen hét go to product. Een tijdje later was de grote lippen look niet meer zo populair tot de Kardashian-Jenner clan het weer helemaal in maakte.

Nieuw: de Catrice Extreme Lip Booster

Voor de mensen die niet geïnteresseerd zijn in lipfillers maar wel (tijdelijk) vollere lippen willen is zo’n plumper ideaal. Zo’n product zorgt er namelijk voor dat je lippen als het ware opzwellen waardoor ze groter en voller lijken.

Deze nieuwe Catrice Extreme Lip Booster doet dat dus ook. Dit product bevat menthol- en chili-extracten die de lippen doen tintelen waardoor ze groter zullen worden.

LEES OOK: Catrice Full Satin lipsticks review

Het effect van de Catrice Extreme Lip Booster

Ik heb de Catrice Extreme Lip Booster natuurlijk getest en hij deed me dan ook heel erg denken aan die klassieke plumpers zoals we die wel kennen.

Ik merkte op zich vrij weinig van het plumpende, opvullende effect. De chili geeft inderdaad een lekker tintelend gevoel aan de lippen maar het zorgt niet zo zeer vol vollere of grotere lippen. Ook de menthol geeft vooral veel smaak maar weinig resultaat.

Wel ogen je lippen optisch veel voller dankzij het glossy effect van dit product. De rosy tint van de lipgloss geeft ook een gezonde look aan de lippen.

Conclusie

De Catrice Extreme Lip Booster is een grappig product en het is een stuk specialer dan een normale, klassieke lipgloss. Hij geeft een volle look aan je lippen en bezorgt ze een gezond, roze tintje.

Het chili- en mentholeffect is wel leuk maar doet op zich ook niet zó heel veel. Leuk om uit te proberen maar je lippen gaan er geen 3 maten groter van worden! 😉

Zelf proberen? Deze Lip Booster lipgloss kost € 3,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat.

Wat vind jij van dit product?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?