Catrice Fall In Colours limited edition herfst 2022

Rode en goudkleurige herfstbladeren … de Catrice Fall in Colours Limited Edition collectie combineert warme kleuren van levendige herfstbladeren, rijpe druiven en de gouden, late zomerzon in een unieke collectie. Van mooie warmkleurige palettes tot gouden brushes, je vindt het hier allemaal terug.

Dit zijn alle producten binnen deze nieuwe collectie:

FALL IN COLOURS BAKED BRONZING & HIGHLIGHTING PALETTE – € 8,99

Let your glow show: in de herfst verleng je je zongebruinde huid met het Baked Bronzing & Highlighting Palette en benadruk je je teint met warme, herfstachtige tinten. De gebakken, zijdezachte poedertextuur van de vier verschillende tinten is gemakkelijk aan te brengen en te blenden.

De tinten kunnen individueel gebruikt worden of gecombineerd om de contouren van je gezicht te accentueren. Dit lukt bijzonder goed met de Cheek Brush van de CATRICE Fall in Colours Limited Edition. Voor een natuurlijke, zongebruinde look breng je de bronzer aan op je gehele gezicht – bij voorkeur met de Face Brush van de Limited Edition.

FALL IN COLOURS CHEEK BRUSH – € 4,99

De Cheek Brush van hoge kwaliteit is de perfecte partner in crime van de Fall in Colours Face Brush.

Highlighter en bronzer wordt aangebracht met precisie dankzij de ultra zachte synthetische haartjes en de speciale schuine vorm van de kwast laat je gerichte accenten zetten. Nu kan je moeiteloos de contouren van je gezicht accentueren en gemakkelijk een frisse, natuurlijke look creëren.

FALL IN COLOURS FACE BRUSH – € 5,99

Deze Face Brush is ideaal voor het aanbrengen en blenden van vloeibare en poedertexturen op het gehele gezicht.

Dankzij de ultra zachte synthetische haartjes – die foundation, poeder enz. optimaal absorberen – en de speciale vorm van de kwast kan de textuur gelijkmatig worden verspreid. Absoluut essentieel voor een natuurlijke en glad-uitziende teint.

FALL IN COLOURS EYESHADOW PALETTE – € 14,99

Wees jezelf! Het Eyeshadow Palette is dé highlight van de Fall in Colours Limited Edition van CATRICE.

De gouden herfst met zijn trendy tinten heeft zijn weg gevonden naar de 18 hooggepigmenteerde kleuren – warme gouden en bruine tonen ontmoeten rijke bessen- en pompoen-nuances. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd, zijn simpelweg een genot om te dragen en complimenteren elkaar in een unieke interactie.

De verschillende finishes – mat, metallic en glinsterend – verzekeren veel variatie en garanderen onderscheidende looks. Het design is absoluut prachtig en de kleuren doen denken aan rijpe druiven en het gouden licht van de late zomerzon. Praktisch: de geïntegreerde spiegel. Het laat je overal gedurfde, elegante, klassieke of natuurlijke looks creëren met een individuele, buitengewone touch.

FALL IN COLOURS EYESHADOW BRUSH – € 3,99

De juiste oogschaduwtinten zijn onmisbaar voor een prachtige oogmake-up look – en deze kunnen perfect aangebracht worden met de Eyeshadow Brush van hoge kwaliteit uit de CATRICE Fall in Colours Limited Edition. De ultra zachte haartjes zijn dicht op elkaar gebonden zodat ze de textuur perfect kunnen absorberen. De kleuren kunnen vervolgens gemakkelijk en zacht worden geblend met de kwast.

Het korte, ronde kwastuiteinde past zich aan aan de vorm van de oogleden. En het wordt nóg beter: dankzij het taps toelopende handvat ligt de kwast comfortabel en stevig in de hand – voor gericht en accuraat werk.

De Catrice Fall In Colours limited edition is verkrijgbaar van midden september tot eind oktober 2022.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?