Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer

Er zijn zo van die producten die je make-up applicatie gewoon tien keer beter maken. Voor mij behoort een goede concealer zeker tot die categorie! Een goede concealer moet een goede dekking hebben, makkelijk in gebruik zijn en liefst ook nog eens kunnen multitasken. Deze Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer voldoet voor mij aan al die eisen. Daarom laat ik deze nieuwe concealer graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer

Concealer is voor mij echt een onmisbaar product geworden. Vroeger gebruikte ik het enkel om onzuiverheden mee weg te werken maar je kunt het voor zóveel meer gebruiken. Concealer is namelijk ook ideaal om je lipstick of wenkbrauwen superstrak mee te maken. Tevens kun je het ook goed gebruiken om je gezicht mee te highlighten, zeker op kleinere stukken zoals je neus of cupidoboog. Kortom, met een concealer kun je dus echt heel veel!

De gloednieuwe Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer is ideaal voor al deze doeleinden. Hij heeft namelijk echt een flinterdun borsteltje, zoals de ‘Precision’ in de naam al doet vermoeden. Geen typische applicator dus maar eerder een dun kwastje waarmee je zeer precies te werk kunt gaan.

Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer

Onder mijn ogen gebruik ik nog altijd mijn Catrice Liquid Camouflage omdat deze zo mousse achtig is en gewoon echt lekker veel dekking geeft. Op die plaats maakt het ook niet zoveel uit dat het kwastje redelijk breed is. Toch vind ik deze niet altijd zo geschikt voor andere plaatsen. Zeker voor het corrigeren van mijn lipstick of wenkbrauwen vond ik het niet handig. Ik moest altijd concealer aanbrengen op een apart borsteltje, waardoor ik dus best veel tijd verloor.

Doordat het borsteltje van de HD Liquid Coverage Precision Concealer zo dun is hoeft dat bij deze dus niet. Je kunt hem rechtstreeks op de huid aanbrengen en job’s done. Voor onder de wenkbrauwen is hij echt ideaal! Eerst gebruik ik een goede donkere brow pomade om mijn wenkbrauwen in te kleuren en bij te tekenen. Echt strak krijg ik het helaas nooit terwijl ik dat toch wel mooi vind. Als ik daarna deze concealer gebruik rondom het boogje, dan krijg ik echt een zeer strak resultaat. Helemaal Instagramproof!

Hetzelfde geldt dus ook voor de lippen. Als ik een felle of donkere liquid lipstick gebruik pak ik deze concealer er altijd bij. Ik omlijn eerst mijn lippen met een lipliner en kleur ze daarna in met de lipstick. Daarna ga ik nog eens rondom mijn lipcontouren met deze concealer. Het eindresultaat is echt mooi en strak afgelijnd!

Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer

Verder is deze concealer ook ideaal om zeer plaatselijk mee te werken. Een klein puistje of rode plekjes rondom je neus? Met deze concealer kun je het zeer snel en makkelijk wegwerken zonder dat je gelijk een hele concealervlek hebt.

De Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer is dus zeker een nieuwe favoriet van mij. De originele Liquid Camouflage gebruik ik onder mijn ogen en voor grotere onzuiverheden. Deze nieuwe concealer gebruik ik dan weer om mijn wenkbrauw- en lipcontouren strakker aan te zetten. Ook voor kleine puistjes en vlekjes grijp ik steevast naar deze.

LEES OOK – Beauty school: alles over concealers

Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer

De Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: 010 Light Beige, 020 Rose Beige en 030 Sand Beige. Helaas dus niet zo’n grote keuze aan kleuren dus ik hoop dat Catrice snel nog wat meer kleuren toe gaat voegen aan dit gamma. Zelf heb ik de kleur 010 Light Beige en deze is perfect voor mijn superlichte huid. De concealer kost € 3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke concealer gebruik jij het liefst?

2 Comments

  1. March 19, 2018 / 10:18 pm

    Ben heel benieuwd naar deze concealer, ga ‘m zeker uitproberen! X

  2. April 4, 2018 / 5:25 pm

    Ik gebruik heel graag een normaal borsteltje maar ik zou dit zeker heel fijn vinden! Zeker bij het maken van een ooglook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?