Catrice Hemp And Mint Glow lipbalm review

Een lipbalsem die je lippen niet alleen verzorgt maar ook een mooi kleurtje geeft, dat klinkt toch goed? Dat vond ik ook en dat is ook dan exact de reden waarom ik de Catrice Hemp And Mint Glow recent getest heb.

Deze unieke lipbalsem verzorgt de lippen, verfrist ze én geeft ze een natuurlijke tint. Hierdoor voelen ze niet alleen gezonder maar zouden ze ook voller moeten ogen.

Van dit soort beloftes word ik gelijk enthousiast dus natuurlijk heb ik deze lipbalsem getest. In dit artikel lees je of dit product de moeite waard is of niet! Kijk je mee?

De Catrice Hemp And Mint Glow is een zeer uniek product en dus zeker geen standaard lipbalsem zoals we die wel kennen. De bedoeling van deze lipbalsem is dat je lippen niet alleen gehydrateerd worden maar er ook voller uit gaan zien.

Dit doet het product d.m.v. de munt die een tinteling geeft aan de lippen. Dit tintelend gevoel zorgt ervoor dat de lippen wat groter worden en daar bovenop dankzij de extra glans ook nog eens groter lijken.

Daarnaast zorgt deze lipbalsem ook voor een zacht, subtiel kleurtje aan de lippen. De lipbalsem past zich namelijk volledig aan aan de ph-waarde van je lippen en versterkt je eigen natuurlijke lipkleur. My lips but better maar dan wel letterlijk!

Maar is de Catrice Hemp And Mint Glow nu ook zo speciaal als ze bij Catrice laten uitschijnen?

Wel, allereerst moet ik ze sowieso gelijk geven over de munt. De munt geeft inderdaad een sterk tintelend effect aan je lippen en laat deze nét dat tikkeltje groter lijken.

Ook het kleurtje is wel mooi maar je ziet er in principe ook weer niet zo heel veel van. Het is echt een iets donkerdere versie van je eigen lipkleur, zo is althans bij mij het geval. Het lijkt zelfs alsof je helemaal niets op je lippen draagt dus perfect als je van een natuurlijke look houdt.

Mijn lippen voelen na gebruik ook zacht en gehydrateerd aan maar het is nu niet zo dat ze ineens hersteld worden als ze echt kapot zijn. Sowieso zou ik je afraden om een tintelende lipbalsem met munt te gebruiken op beschadigde lippen want dit kan pijn gaan doen!

Is de Catrice Hemp And Mint Glow de meest hydraterende lipbalsem op de markt? Nee, dat zeker niet. Als je lippen zeer droog en/of geïrriteerd zijn zou ik toch eerder voor een andere lipbalsem (zonder munt) opteren.

Ben je op zoek naar een lipbalsem die wel een zacht kleurtje op de lippen geeft en tegelijkertijd de lippen wat in conditie houdt? Dan zou de Hemp & Mint Glow wel de moeite kunnen zijn.

Het is dus zeker geen slecht product en voor de liefhebbers van natuurlijke liptints is dit zeker een aanrader, het is in mijn ogen alleen geen absolute must-have die iedereen moet hebben.

De Catrice Hemp And Mint Glow lipbalsem kost € 4,99 en is te koop bij Boozyshop en Kruidvat.

Heb jij al zo’n speciale lipbalsem geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?